Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ....ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ !!!

Θα είχε μεγάλη πλάκα το εσωκομματικό (ενδοπασοκικό) ξεκατίνιασμα αν όλη αυτήν την ιστορία θα μπορούσαμε να τη δούμε  ξεχνώντας το ρόλο που έπαιξαν (και παίζουν) οι πρωταγωνιστές της στη ζωή μας. Όμως πώς να αγνοήσει κανείς ότι οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος,  αφού μας οδήγησαν (μαζί με άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους στην καταστροφή)   εξακολουθούν να το παίζουν μάγκες στις πλάτες μας…
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσους συγκινούν ακόμη οι εκδηλώσεις σαν αυτές που οργανώνονται (χτες από τον ΓΑΠ, αύριο από τον Βενιζέλο) για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ούτε πόσοι μπορούν να ακούσουν χωρίς να σκάσουν στα γέλια το σύνθημα «Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά».
Αυτό που ξέρουμε (και βιώνουμε) είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του Βενιζέλου οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στα μνημόνια, στους Παπαδήμους και στον μόνιμο διεθνή έλεγχο.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά ακολουθώντας πρόθυμα και υποτακτικά τις ακραίες νεοφιλελεύθερες συνταγές που προτείνουν οι δανειστές, οδηγώντας τον λαό στην εξαθλίωση και τη χώρα στη διάλυση.
Κατά τα λοιπά, το ποιος θα έχει τελικά το πάνω χέρι στο κουφάρι του κόμματος, αν τελικά θα επικρατήσει ο Βενιζέλος, αν θα επανακάμψει ο ΓΑΠ ή αν θα ξεπεταχτεί κανείς άλλος σωτήρας σαν το Λοβέρδο ή τον Χρυσοχοΐδη, έχουμε την εντύπωση ότι ενδιαφέρει ελάχιστους πια.
Υπό αυτήν την έννοια ας απολαύσουμε την παράσταση της εξευτελιστικής διαδικασίας αποσύνθεσης της μέγιστης μεταπολιτευτικής  σοσιαλδημοκρατικής (αυτ)απάτης και παρακολουθώντας τους προύχοντες του χώρου να κυλιούνται στο βούρκο του πολιτικού τους μικρόκοσμου…   ΠΗΓΗ       Ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: