Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ....ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ έκτακτη εισφορά από την κυβέρνηση για τη δημιουργία κουμπαρά εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, βέβαια, θα ακολουθήσει τον νόμιμο δρόμο για την εκλογή Προέδρου. Γι’ αυτό είναι τόσο ενοχλημένη έως και εξοργισμένη για τα σενάρια δημιουργίας κουμπαρά από επιχειρηματίες, κάτι που ούτε ισχύει και το καταδικάζει απερίφραστα. Μα πώς τη σπιλώνουν έτσι;

Η ΕΚΤΑΚΤΗ εισφορά δεν θα είναι μόνιμη και θα αφορά μόνο την εκλογή Προέδρου για το 2014.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ όμως να πληρωθεί άπαξ, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει. Εφτασε ο Φεβρουάριος.

Η ΕΠΙΒΟΛΗ έκτακτης εισφοράς για την εξαγορά βουλευτών θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους πολίτες. Αναμένεται να γίνουν μεγαλύτερες ουρές στις τράπεζες απ’ ό,τι για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ο σκοπός τώρα είναι ιερός. Πρέπει να μαζευτούν τα χρήματα και οι 180 ψήφοι, αλλιώς πάπαλα.

ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ πλευρίζει βουλευτές. Ετσι είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Καλαντζής. Αλλά δεν δίνει χρήματα, πληρώνει σε είδος: θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

ΕΤΣΙ που τον άκουγα στο ράδιο τον Καλαντζή, έτοιμος ήταν να αποδεχθεί την πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσει το μέλλον του και να γίνει αργυρώνητος.                                                                                      ΠΗΓΗ     ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: