Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η....ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΚΟΜΗ....ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Αν πιστέψουμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η οικονομία γυρίζει στην ανάπτυξη και μάλιστα με ρυθμούς μεγαλύτερους από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης! Αυτό το θαύμα παραπέμπει σε πειραγμένα στοιχεία, καθώς μόλις προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε αναδρομική διόρθωση επί τα χείρω της ύφεσης για το πρώτο τρίμηνο φέτος, ώστε να δημιουργηθεί ευνοϊκότερη βάση αναφοράς για τον υπολογισμό της ανάπτυξης στο τέλος του έτους.
Με φόντο το παιχνίδι της... "ανάπτυξης που έρχεται" και του... "Μνημονίου που φεύγει", η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει μια νέα εικονική πραγματικότητα. Πιο ισχυροί σύμμαχοί της είναι οι τραπεζίτες, τους οποίους, αν και χρεοκοπημένοι και κρατικοδίαιτοι, έχει αναγορεύσει σε ανεξέλεγκτη αρχή χρηματοδότησης ή διάλυσης επιχειρήσεων και κερδοσκοπικής διαχείρισης των "κόκκινων" δανείων. Ετοιμάζεται μάλιστα να τους επιστρέψει και την πλειοψηφία των τραπεζικών μετοχών με ζημία του Δημοσίου. Η σύσκεψη των τραπεζιτών στο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού δεν είχε μόνο ισχυρή συμβολική αξία. Είναι δηλωτική του συμπλέγματος της εγχώριας εξουσίας που οδήγησε τη χώρα στο βάραθρο. Σε ποιους θα δώσουν δάνεια, για ποιους θα ανοίξει ο κουμπαράς;                                                     

Η ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ,
ΜΕ 25,9 % ΑΝΕΡΓΙΑ, ΧΡΕΟΣ 380,005,973,701 € ΚΑΙ ΤΑ 3/4 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: