Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2015. ΔΕΙΤΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ !!!

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού, στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν 35.000 νέες και νέοι της Πάτρας, που αποτελούν τα μέλη των 141 πληρωμάτων του κρυμμένου θησαυρού.Στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού, η οποία θα είναι η αποκορύφωση του καρναβαλικού κεφιού, της ευρηματικότητας, της δημιουργίας, της νεανικής ορμής και της έμπνευσης.

Στις 9.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου η τελετή λήξης του πατρινού καρναβαλιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μουσικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα ο εικαστικός Ευθύμιος Αργυράτος, θα δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο ζωγραφική με την μέθοδο του προτζέκτορα, κάνοντας όλους τους θεατές κοινωνούς της καρναβαλικής του έμπνευσης.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα κηρύξει την λήξη του καρναβαλιού και αμέσως μετά ο βασιλιάς καρνάβαλος θα παραδοθεί στην πυρά. Ταυτόχρονα, ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων αναμένεται να δώσει λάμψη και γιορτινή αίγλη στην καρναβαλική νύχτα, φωτίζοντας τον πατραϊκό ουρανό.                                                                                
ΔΕΙΤΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ           ΝΕΡΙΤ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: