Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ....ΣΤΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του υπουργού Οικονομικών, θορυβημένοι, ύστερα από πέντε ημέρες χωρίς καμία δήλωση ή φωτογράφιση, τον αναζήτησαν και έθεσαν τέλος στην ομηρεία του.
Η τελευταία εμφανισή του, ήταν μέσω twitter, όταν μετά τη σατιρική εκπομπή που παρουσίαζε ψευδώς ότι είχε μονταριστεί το πλάνο με το δάχτυλο, απαίτησε από τον δημοσιογράφο που τον είχε εγκαλέσει, να του ζητήσει συγγνώμη.
Όμως, πέντε ολόκληρα 24ωρα, χωρίς ούτε ένα πλάνο επάνω στη μηχανή του, χωρίς ούτε μία δήλωση σε Έλληνα η ξένο δημοσιογράφο, χωρίς έστω μια διάψευση δεν ήταν κάτι φυσιολογικό! Ήταν φανερό ότι κάτι είχε συμβεί στον Γιάνη Βαρουφάκη!
Η ξαφνική «σιγή» του, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητη από εκείνους που τον ήξεραν καλά. Έτσι, οι δικοί του άνθρωποι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι απείχε από τα ΜΜΕ με δική του πρωτοβουλία, άρχισαν να τον αναζητούν.
Τελικά, ο υπουργός Γιάνης βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, δεμένος και -το χειρότερο- φιμωμένος στο υπόγειο του κτιρίου της οδού Νίκης, ανάμεσα σε φακέλους. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει αποκαλύψει ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την κατάστασή του, αφού αρνείται να μιλήσει χωρίς την παρουσία έστω κάποιου ξένου μέσου.
Πάντως σύμφωνα με την αστυνομία, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο υπουργός να έδεσε ο ίδιος τον εαυτό του σαν τον Οδυσσέα, για να αντισταθεί στον πειρασμό να δώσει μια ακόμα συνέντευξη.        
                                                                                
ΠΗΓΗ    Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: