Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ. ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ !!!

Πτώση 1,78% και απώλειες 368,81 μονάδων του βασικού δείκτη Nikkei καταγράφουν οι συναλλαγές, στα μέσα της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους επενδυτές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, λόγω του φόβου για έξοδο της Αθήνας από την Ευρωζώνη, που θα σημάνει την άνοδο της ισοτιμίας του γεν.
Το ασιατικό χρηματιστήριο είχε ανοίξει με πτώση 2,4% και απώλειες 516 μονάδων.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η ελληνική κρίση «βυθίζει» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια Μεγάλη βουτιά σημείωσε και το χρηματιστήριο της Κίνας, καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και στην οικονομία της κινέζικης «φούσκας».
Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE άνοιξε με πτώση μεγαλύτερη του 2%.
Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 άνοιξε με πτώση 4,7% για να διαμορφωθεί στις 4.821,45 μονάδες.
Στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax άνοιξε με πτώση που ξεπέρασε το 3%.
Επίσης, η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου έπεσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις ασιατικές αγορές.Αποτέλεσμα εικόνας για Η ελληνική κρίση «βυθίζει» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της επικεφαλής οικονομολόγου του ΟΟΣΑ, Κάθριν Μαν, η οποία ανέφερε χθες πως οι αγορές, εδώ και καιρό συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος, και σε καμία περίπτωση δεν είναι προετοιμασμένες για ένα ελληνικό «ατύχημα»…

Γκρεμίζονται οι αγορές διεθνώς μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και συγκεκριμένα μετά την πρωτόγνωρη είδηση περί κλειστών τραπεζών και ελέγχων…

….στην κίνηση κεφαλαίων που θα ισχύσει όλη τη εβδομάδα. Οι αγορές της Ασίας έχουν ανοίξει με τεράστια πτώση, ενώ αυτή αναμένεται να είναι πολύ μεγλύτερη για την Ευρώπη, ενώ σημαντικές απώλειες αναμένονται και για τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα futures.
Υπάρχει ένας παγκόσμιος συναγερμός για την Ελλάδα αφού αναμένεται ένας Αρμαγεδώνας με απώλειες, οι οποίες προσδιορίζονται ακόμα και στα 100 δισ. ευρώ μόνο τις πρώτες ώρες σήμερα.
Ήδη, εδώ και μερικές ώρες ο Hang Seng έχει απώλειες 482 μονάδων (-1,77%) και ο Shanghai 335 μονάδες (-7,39%), ενώ ο ΝNikkei στην Ιαπωνία καταγράφει απώλειες 1,9%.
Οι ιαπωνικές μετοχές άνοιξαν στο κόκκινο με τον Nikkei Stock Average στο -2,3% και τον Topix στο -2,6%. Την ίδια στιγμή στην Αυστραλία ο δείκτης S&P ASX 200 υποχωρεί κατά 2% στα χαμηλότερα επίπεδα από τις 23 Ιανουαρίου .
- See more at: http://paradrasi.gr/2015/06/29/%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%81/#sthash.a32q3XHY.dpuf

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Η πιο μεγάλη Ώρα ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !
Τώρα που πέφτουν οι Μάσκες όλων και βλέπουμε τα κοκάλινα "Πρόσωπα" τους !
Τώρα βλέπουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ποιοι είτανε και ΕΙΝΑΙ με τον Ελληνικό Λαό και ποιοι με τους ΞΕΝΟΥΣ Αφεντάδες !
Τώρα βλέπουμε ΟΛΟ ΑΥΤΟ το Σαθρό, Ελεεινό "Πολιτικό κ. Θεσμικό" σύστημα με όλες της Παραφυάδες του !
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ την Χώρα και το Ελληνικό Λαό -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-!!
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ποιοι κουβαλάνε για μόστρα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !
Τώρα βλέπουμε ζωντανά και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι Εστί ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ -όπως στην Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας ΜΑΣ !!
Τώρα βλέπουνε και το "Ρόλο" της κορυφής της Εκκλησίας της Ελλάδος ! Για την Ιστορία, ο Πόντιος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ΔΕΝ δέχθηκε να ορκίση Κυβέρνηση Δοσιλόγων στην Τριπλή Κατοχή των Ναζιστοφασιστων και Παραιτήθηκε/Παραίτησαν !
Τώρα βλέπουμε ποιοι είναι οι Τρομοκράτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας μας !
Τώρα βλέπουμε ποία Σκυλιά μας πήγαν στο Εμφύλιο Πόλεμο ! Είναι τα ΙΔΙΑ Σκυλιά, οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ μαζί με τους Πατρώνες Τους !
Τώρα βλέπουμε ποίος ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ποιοι παπαγαλίζουνε !
Τώρα βλέπουμε ποιός Φοβάται και ποιός ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !
Τώρα βλέπουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην .. ΠΡΑΞΗ (;;)
Τώρα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, η ΕΛΛΑΣ Είναι ο Παγκόσμιος Συντελεστής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΣΚΟΤΟΥΣ !
Τώρα θα δούμε ΟΤΙ το Ελληνικό (Αρχαίο) Πνεύμα ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟ !
Τώρα θα ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !

Όσοι το Χάλκεον Χέρι Βαρύ του Φόβου Αισθάνονται Ζυγόν Δουλείας Ας Εχωσιν !

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!

Υ.Γ. Το "ΟΧΙ" στα Μαθηματικά/Αριθμητική είναι το μείων (-) ! Δηλαδή: Η Πρόσθεση, Πολλαπλασιασμός και Διαίρεση, ΑΥΤΑ τα ΕΧΟΥΝ και ΤΑ άλλα Όντα (Ζώα), το μόνο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (συνειδητό) δηλ. Το μείων (-), ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ από τα ΖΩΑ, Το ΟΧΙ ! Το (-) !
2. Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα, Χρωστά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, στο Μέλλον ΤΗΣ και ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!