Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο....ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ !!!

  Ο τότε πρωθυπουργόςΛουκάς Παπαδήμος στην τοποθέτησή του στη βουλή  είχε ισχυριστεί:
    «Είναι πράγματι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της χώρας η σημερινή συνεδρίαση (…) οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν εάν (…) περάσουμε στην ανάπτυξη κατοχυρώνοντας τη θέση μας στο ευρώ. Ή εάν αντίθετα από μοιραία πλάνη, λιποψυχία ή λάθος απόφαση θα οδηγήσουμε τη χώρα σε μια καταστροφική χρεοκοπία (…) και εξώθησης από το ευρώ. Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Έχω την πεποίθηση ότι οι βουλευτές θα πράξουν το εθνικό καθήκον τους. Έχουμε μπροστά μας ένα (…) οικονομικό πρόγραμμα (…) που διασφαλίζει όσο κανένα άλλο τη θέση μας στο ευρώ. Που αποτρέπει μια καταστροφική χρεοκοπία. Ένα πρόγραμμα σκληρό που συνεπάγεται οδυνηρές θυσίας (…). Είναι όμως ένα πρόγραμμα που θα μας βγάλει σε στέρεο έδαφος (…). Άκουσα με προσοχή την κριτική που ασκείται από πολλές πλευρές. Ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις δεν άκουσα. Δυστυχώς η μόνη εναλλακτική λύση στη σημερινή συμφωνία είναι μια καταστροφική χρεοκοπία. Το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε (…).        Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ                                                                         
  Πού πήγαν, επομένως, εκείνα τα προεκλογικά, τα «δεν ήμασταν ποτέ σαν τους άλλους και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν και αυτούς» του κ.Τσίπρα; Κατέληξαν εκεί ακριβώς που πήγαν και τα «θα καταργήσουμε τα Μνημόνια σε ένα νόμο με ένα άρθρο».
    Ο κ.Τσίπρας – που δεν γινόταν ποτέ σαν τους άλλους – κατάφερε να πετύχει το «τρία σε ένα»: Μέσα σε εφτά μήνες έγινε Παπανδρέου. Μετεξελίχθηκε αυτομάτως σε Σαμαρά. Για να καταντήσει, στο τέλος, Παπαδήμος… ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν Ρέ Μούργο Καμμένε μαζί με τον Τζίφρα τον Μήτρου, λέγατε "Στα Τέσσερα", ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ .... ΤΕΣΣΕΡΑ (Μέτρα/Βήματα ) !

Αυτήν Την Χάριν θα Σας Την ΚΑΝΟΥΜΕ !
Είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, και Τα Μέτρα/Βήματα Του Εκτελεστικού Αποσπάσματος (που θα ναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ), ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ θέλεται ;;; Ούτε χιλιοστό περισσότερο ούτε Λιγώτερο ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!