Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΕΡΙ....''ΛΑΦΑΖΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ'' Ο ΛΟΓΟΣ !!!


Τα μνημόνια έχουν δύο μεγάλα θύματα, επεσήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο περιθώριο της συνάντησής του με εκπροσώπους της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Όπως εξήγησε, το πρώτο θύμα των μνημονίων είναι η νεολαία, η οποία αναγκάζεται να ξενιτευτεί, ενώ δεύτερο θύμα, σύμφωνα με τον Π. Λαφαζάνη είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτήρισε ουσιαστική και εποικοδομητική τη συζήτηση με τους εκπροσώπους των ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ.
«Αυτή τη στιγμή το μήνυμα που στέλνουμε είναι να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια, τη λιτότητα και την εθνική υποτέλεια. Και αυτή την απαλλαγή εγγυάται η Λαϊκή Ενότητα εν όψει των εκλογών. Καλούμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όλους όσους δουλεύουν στη μικρομεσαία επιχείρηση, και επιχειρηματίες και εργαζόμενους, να στηρίξουν τη Λαϊκή Ενότητα στον αντιμνημονιακό αγώνα της, τον συνεπή αντιμνημονιακό αγώνα της» σημείωσε.
Όπως εκτίμησε ο Π. Λαφαζάνης, με τη Λαϊκή Ενότητα τα μνημόνια θα γίνουν παρελθόν και μπορεί να ανοίξει ένας δρόμος ανάκαμψης και ανασυγκρότησης της οικονομίας, με επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: