Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ....Η 25η ΓΕΝΑΡΗ !!! [ video ]

Εθνική εορτή σήμερα και μεγάλη θρησκευτική γιορτή! Τα εισόδια του Ελπιδοφόρου! Είναι όμως δυνατόν μια τόσο μεγάλη γιορτή να γιορταστεί χωρίς πυροτεχνήματα;! Και πυροτεχνήματα έχομε!! Τον ρόλο των πυροτεχνημάτων θα τον παίξουν οι αφελείς που πίστεψαν στα σκισίματα των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο! Τώρα θα τους πούνε οι Συριζαίοι ότι θα τους στείλουν ταξίδι στο φεγγάρι όπου μοιράζονται δωρεάν οικόπεδα, εκείνοι θα πλησιάσουν και οι Συριζαίοι ευθύς αμέσως θα τους κάνουν πυροτεχνήματα για να γιορτάσουν την πρώτη φορά αριστερά!
Σαν σήμερα το σωτήριο έτος 2015 ο τόπος έμπαινε σε νέα τροχιά! Στην τροχιά ενός τόπου απαλλαγμένου από τα κακά μνημόνια! Έμπαινε στην τροχιά των καλών μνημονίων, των πιο μακριών, των πιο χοντρών, των πιο όμορφων και των πιο νόστιμων! Γιατί τα μνημόνια τα αριστερά δεν μοιάζουν με τα προηγούμενα! Είναι βαριά, πολύ βαριά σαν… τα γεμιστά! Μόνο από σεμνότητα και μετριοπάθεια δεν κήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ την σημερινή ημέρα εθνική εορτή! Μόνο από ταπεινοφροσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέβαλε σήμερα στρατιωτικές παρελάσεις καθ’ άπασαν την επικράτεια! Όμως και η σεμνότητα και η μετριοπάθεια και η ταπεινοφροσύνη έχουν τα όριά τους! Έτσι το απόγευμα οι Συριζαίοι θα κατέβουν στις πλατείες με νταούλια, ζουρνάδες, βιολιά, τεντζερέδες, κουτάλες και ποικιλόχρωμες πουκαμίσες και θα σκίσουν τα μνημόνια! Θα ανάψουν και μεγάλες φωτιές! Θα μαζευτεί κι ο κοσμάκης γιατί θα νομίσει ότι οι Συριζαίοι άναψαν τις φωτιές για να κάψουν τα μνημόνια και καθώς θα σκύψει να δει που κοντά καίγονται τα μνημόνια θα του δώσουν μια κλωτσιά οι Συριζαίοι και θα τον πετάξουν στην πυρά!
25η Γενάρη! Η 25η Μάρτη θα πρέπει να καταργηθεί για να μην γίνονται παρανοήσεις! Άλλωστε την 25η Μάρτη μνημόνια δεν σκίστηκαν, ΕΝΦΙΑ δεν καταργήθηκαν, λαϊκές κατοικίες δεν σώθηκαν, ΦΠΑ δεν κόπηκε, μισθοί και συντάξεις δεν αποκαταστάθηκαν! Τι να την γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου;!!! Να την καταργήσουμε !!! 25η Γενάρη και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Ζήκος                                                                                                                                                                                                   agkidapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: