Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ !!!

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για μία ιδιότυπη διεθνή και ευρωπαϊκή απομόνωση, στην οποία οδηγεί η κυβέρνηση τον ελληνικό λαό.
«Η απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο “Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού”, που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες που διαχρονικά προασπίζονται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την πανανθρώπινη αξία της ελευθερίας».Άμεσα όμως το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και πρώην πρύτανης, Θεόδωρος Φορτσάκης αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την εκδήλωση στην Εσθονία λέγοντας. "Ανιστόρητοι όσοι ταυτίζουν τον ναζισμό με τον κομμουνισμό'' Ενώ «Άδικο» χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, τον συμψηφισμό μεταξύ κομμουνισμού και ναζισμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε και ... μαθαίνουμε!!!

Τον Φασίστα και άν τον πλήνεις το σαπούνι σου ... χαλάς και λερώνεις!

Τόσο ο ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας, Urmas Reinsalu όσο και ο πρόεδρος της Πλατφόρμας Ευρωπαϊκής Μνήμης και Συνείδησης (PEMC) Goran Lindblad, που συμμετείχε επίσης στη συνέντευξη Τύπου, τόνισαν τη σημασία της καταδίκης όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων…

[και πρόσθεσαν ξεκάθαρα για την Ελλάδα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ..]

.... «Οι κομμουνιστές βρίσκονται στην κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες κυβερνήσεις. Εάν υπήρχαν περισσότερες, θα σκέφτονταν διαφορετικά. Ελπίζω λοιπόν να τους απαντήσετε σταθερά» είπε ο Lindblad στον Reinsalu.



ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.imerodromos.gr/pros-fasistomoutra-kai-lipous-syngenis-meros-3o/

Του Νίκου Μπογιόπουλου! Μπράβο Στο Παιδί!