Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018 Ο ΝΕΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ HELLAS-SAT !!!

Ο νέος δορυφόρος Hellas-Sat, ολοκληρώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Lockheed Martin για τον τελικό έλεγχο, ώστε στη συνέχεια να μετακινηθεί στο σημείο εκτόξευσης από το οποίο θα αναχωρήσει για το διάστημα μέσα στο 2018.
«Όλα βαίνουν καλώς, μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει μια συνάντηση στην Ελλάδα, για να συζητήσουμε την πρόοδο της κατασκευής του δορυφόρου ενώ έχουν κληθεί οι υπουργοί Ελλάδας και Κύπρου ώστε να δουν το δορυφόρο πριν την εκτόξευση», είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» o διευθύνων σύμβουλος της HELLAS SAT, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.
«O Hellas Sat 4 είναι μία συνεργασία με το Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Σαουδικής Αραβίας, ουσιαστικά για εμάς θα προσφέρει επιπλέον χωρητικότητα για τηλεόραση και δεδομένα στους πελάτες μας σε Ευρώπη, Νότια Αφρική και Μέση Ανατολή, θα προσφέρει εφεδρεία στον υφιστάμενο δορυφόρο και αυτό ουσιαστικά δημιουργεί επιπλέον αξία στις 39 μοίρες γιατί (έτσι εκεί) θα
υπάρχει hot spot», ανέφερε ο κ. Πρωτοπαπάς.

Ο ίδιος τόνισε πως στην περίπτωση του συγκεκριμένου δορυφόρου και για τις ανάγκες των πελατών της Hellas Sat ο νέος, τεχνολογικά εξελιγμένος δορυφόρος θα παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες. «Θα δίνει γρήγορο Ίντερνετ στα αεροπλάνα, σε κυβερνητικούς οργανισμούς αλλά και σε άλλους τοπικούς providers όπως είναι η κινητή τηλεφωνία, αλλά και σε μεγάλους οργανισμούς στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και τη Μεσόγειο», εξήγησε ο κ. Πρωτοπαπάς αναφερόμενος στη γκάμα των πελατών και το εύρος των δυνατοτήτων.
Ο Hellas Sat 4, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση για εκτόξευση το ερχόμενο καλοκαίρι, και πέρα από πλάκα είναι από τους πιο σύγχρονους στον κόσμο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια πιό ολοκληρωμένη ενημέρωση εκ μέρους σας:

Ποιά Ελληνική Τεχνολογική Εταιρεία τον έφτιαξε το Δορυφόρο;; ... Ξεχάσατε να γράψετε το ... όνομα της! Πόσο κόστιξε;

Ανώνυμος είπε...

... και κακά τα ψέματα φίλοι μου!

Όταν με το "έτσι θέλω" και μετά εντολών Των Κοινών Αφεντικών Αποικιοκρατών Σου παίρνουν το Ιστορικό Σου Όνομα (με παράγωγα ή γεωγραφικούς προσδιορισμούς) "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" .... τότε γιατί σκούζετε όταν η "Φίλη Γείτονα" Χώρα θέλει το Ιστορικά κατοχυρωμένο και με ΟΝΟΜΑ και όχι μόνο το μισό Αιγαίο ή και καμμιά ντουζίνα Νησιά;;;

Παγκόσμια δεν υπάρχει Λαός ή Εθνος ή Φυλή που να ονομάζεται από την γεωγραφία της! Ακόμη και η Αλβανία/Αλβανός είναι Τοπικός Προσδιορισμός των Κατοίκων μιας περιοχής χωρίς καν να προσδιορίζει ούτε Φυλή ούτε Εθνος ούτε Ράτσα! Και Έτσι αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι Αυτούς που ζούσαν στην Σημερινή "Αλβανία" και είταν από όλες της Φυλές/Ράτσες και Έλληνες!

Εσκεμένα Διαστρεβλώνεται πολλά θέματα/ζητήματα για να δικαιολογήσετε την αδιέξοδη Πολιτική των Αποικιοκρατών!

Ως επιπλέον παράδειγμα: Οι λέξεις "Πόντιος" ή "Ποντιακής Καταγωγής" ή "Ποντιακή γλώσσα" είναι ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ! Διότι προσδιορίζει ΤΟΠΟ! Τίποτα άλλο! Δεν προσδιορίζει ούτε Φυλή/Ράτσα! Γιατί άραγε το Αυτό "Λάθος";;; Γιατί θέλουν να ΚΡΥΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και Ποιοί;;;;

Στο Συγκεκριμένο οι "ΠΟΝΤΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ .... "ΙΩΝΕΣ"!!!!! Το βλέπουμε στην γλώσσα Τους Στούς Χωρούς Τους Στα Ηθοι και Έθιμα Τους! Οι ΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΝ "ΙΩΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ" (Παγκόσμια από Τότε και μέχρι Σήμερα ΌΛΗ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ βασίζεται σε 3 Ρυθμούς Ιωνικός/Δωρικός/Κορινθιακός)!!!


Πάνω Σαυτό όχι μόνο ΘΕΩΡΟΎΜΕ ΑΛΛΑ και ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ (Εθνική Προδοσία;;;;) τόσο "γεωγραφικός" όσο και "λεκτικός" Προσδιορισμός η ονομασία "Μακεδονία" της Εκείνης Περιοχής!!!





ΥΓ. Σε Περίπτωση που υπάρξει μια "παραγοντοποίηση" του Ονόματος "Μακεδονία" στην εκείνη περιοχή η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!!! "ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"!!! Αυτό θέλουν οι .... "ΘΕΣΜΟΙ" Των Ξένων;;;
Τα "Μονών Λαβέ" Τα ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΑ - ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
....μην δίνεται "Πατήματα" σε Ιδεολογίες ξένες με την Ελληνική Νοοτροπία όπως τους Ναζιστοφασίστες!!!