Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Η FYROM !!!

Την παραίτηση από την αποκλειστική χρήση του όρου «Μακεδονία», όχι μόνο από την ΠΓΔΜ αλλά και από την Ελλάδα ζήτησε με δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Ο υπουργός εξωτερικών της ΠΓΔΜ δήλωσε τα εξής:
«Για την Ελλάδα είναι σημαντικό να έχει μια σαφή διάκριση μεταξύ της χώρας της “Μακεδονίας” και της ελληνικής περιοχής της Μακεδονίας, για εμάς είναι σημαντικό να εξαλειφθούν οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τα ζητήματα ταυτότητας. Πρέπει να βρούμε έναν αξιοπρεπή τρόπο να το εξηγήσουμε και να το επεξεργαστούμε...
…Η Μακεδονία δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα ή στην “Μακεδονία” διότι πρόκειται για μεγάλη γεωγραφική περιοχή και υπό την έννοια αυτή η πραγματική απάντηση στον αλυτρωτισμό είναι η αρχή της μη αποκλειστικότητας. Οι δυο πλευρές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο, το όνομα και τα παράγωγα σε διαφορετικό πλαίσιο. Η αρχή της μη αποκλειστικότητας ή της μη μονοπώλησης είναι η έλλειψη του δικαιώματος να έχουμε αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία, σαν Μακεδονία».
Ουσιαστικά ο Ντιμιτρόφ ζητά να υπάρξει χρήση του όρου «Μακεδονία» από την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ επι ίσοις όροις, χωρίς αποκλειστικότητα και συνεπώς να υπάρξουν προσδιορισμοί και στις δυο πλευρές που θα καθιστούν διακριτές τις δυο περιοχές (Περιφέρεια Μακεδονίας, Αεροδρόμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κ.α., θα πρέπει να μετονομασθούν εφόσον υπάρξει τέτοια απόφαση).
Η βασική αρχή της ελληνικής πολιτικής στο Σκοπιανό ήταν η εξεύρεση συνθέτης ονομασίας για την ΠΓΔΜ με προσδιορισμό στο «Μακεδονία» που θα καθιστά διακριτό το μέρος από το όλον της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας και όχι φυσικά η μετονομασία με επιθετικό η άλλο προσδιορισμό της ελληνικής Μακεδονίας. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ....ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ....!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

.... και Πούσε Ακόμα!

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ της Κ@@@λ@@@πας! ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ! - ΑΝΕΚΑΘΕΝ!


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!
ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ »ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΤΟ ΟΝΟΜΑ »ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» !!!
(και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ταπεινό Σχόλιο ακολουθεί)
Πάντοτε Τα Ιστορικά Στοιχεία Είναι Υπέροχα αλλά μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ και κάτι Άλλο Εξίσου Σοβαρό και Συνάμα Τροχιοδεικτηκό! Μπράβο Στο Ιστορικό Στοιχείο που βιάζεται από την Ναφθαλίνη!
1. Και όταν ο Σερβοκροάτης Τίτο «έδεινε» το όνομα «Μεκεδονία» στην επαρχία Του το 1945 οι «Εθνικόφρονες» Αντί να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ «Εθνικοφρονικά» … ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ (οι Βρετανικές Δυνάμεις Κατοχής στην Χώρα μας έφταναν μέχρι και 70.000 διότι θέλαν ΤΑ «Ιταλικά» ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!!)!
2. Και όταν η Επαρχία του Τίτο καθιερώθειηκε και στους «Φίλους» Συμμάχους μας στα Χρόνια του «Ψυχρού Πολέμου» την Δεκαετία του 50 οι «Εθνικόφρονες» μαζί με Τους Αποικιοκράτες Αγγλοαμερικάνους Συνέχιζαν της Εκτελέσεις της Εξορίες χιλιάδων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!
3. Και όταν όταν όταν όταν ο Ελληνικός Στρατός (υπό ξένας Διαταγάς=Ιδού ο Στρατός Σας κύριε Πρόεδρε!) στελνώταν στην … Κορέα (που φάγαν τα Μούτρα Τους) οι «Εθνικόφρονες» Συνέχιζαν τον «Ιστορικό» Τους ρόλο Του Εφιάλτη! Ουδείς μιλούσε Από Δαύτους για την «Επαρχία» του Τίτο! ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!!!
4. Και όταν Εγκαθρίζησαν οι Αμερικανοί την Φασιστική «Εθνικοφρονική» Χούντα το 1967 στην Χώρα μας κανείς δεν μίλησε για την «Επαρχία» Μακεδονία Του Τίτο! Μίλησε η Αμερικάνικη Χούντα των Ταγματασφαλιτών για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;
5. Και ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ο … «Εθνάρχης» είτανε Μέτοχος Της Πολιτικής Εθνικής Πολιτιστικής Ιστορικής Προδοσίας!!! Τόσο στο Όνομα «Μακεδονία» όσο και Στην Κύπρο!!! (σταγόνες δημιουργίας δακρύων έχουν όλοι οι ηθοποιοί!).
6. Εμείς θεωρούμε ΕΚ ΤΩΝ Πραγμάτων ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η Χώρα Μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ και οι «Πολιτικές Εξουσιαστικές Δομές/Θεσμοί και Στρουκτούρες» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ μιας ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ- ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ/ΤΩΡΑ!!! Το βλέπουμε σε ΌΛΑ ακόμη και ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ (καλιτεχνικά λέγεται Μετανάστευση! Κακούργα Μετανάστευση κακούργα Ξενιτιά/Καζαντζίδης- Φεγγάρι μάγια μου έκανες/Μπιθικώτσης).
7. ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ (Είναι Ελληνική Λέξη από την Μυθολογία Ακόμη) ΟΥΤΕ ΣΤΑ … ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ