Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ''ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ PDF !!! [

Με «σφαγή» των συντάξεων, δραστική μείωση του αφορολογήτου, πρόσθετα μέτρα λιτότητας, περικοπές στην υγεία, κατάργηση επί της ουσίας των συλλογικών συμβάσεων, αύξηση του ΕΝΦΙΑ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και με την ψήφιση ενός νέου «μεσοπρόθεσμου προγράμματος» για την περίοδο 2018 – 2022 που θα προβλέπει υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, θα μας …βγάλει από το μνημόνιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!
Τα περιβόητα προαπαιτούμενα που αφορούν την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης και θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, προβλέπουν:
1) Δραστικές μειώσεις των συντάξεων. 2)  Μείωση του αφορολογήτου. 3) Εργασιακά. 4) Αύξηση ΕΝΦΙΑ 5). ΦΠΑ. 6) Περικοπές στην υγεία.
7) Μείωση των φαρμακευτικών δαπανών. 8) Επιδόματα. 9) ΕΚΑΣ. 10) Κατασχέσεις – Πλειστηριασμοί. 11) Επιδόματα αναπηρίας. 12) Επιδόματα επικίνδυνης εργασίας. 13) Υπεχρεωμένα νοικοκυριά. 14) Αξιολόγηση. 15) Ιδιωτικοποιήσεις.
Έτσι θα μας …βγάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από το μνημόνιο. Με μέτρα «φωτιά» που τσακίζουν κάθε πτυχή της ζωής του εργαζόμενου λαού και φέρουν τη συγκατάθεση όλων των πολιτικών δυνάμεων που ασπάζονται τις πολιτικές του ευρωενωσιακού «παραδείσου». Για να μπούμε δήθεν στην μεταμνημονιακή εποχή, η οποία όμως θα ξεκινήσει με μια σκληρή εποπτεία χωρίς ημερομηνία λήξης. Γιατί το μνημόνιο πλέον «βαφτίστηκε» εποπτεία. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» λοιπόν και όποιος αντέξει…. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  stratigiki_anaptyksis.pdf  

Δεν υπάρχουν σχόλια: