Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ 60ς - 70ς ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ''VESO MARE'' !!! [ video ]

Στο χώρο της αίθουσας ''ΑΙΓΛΗ'' στη ''VESO MARE'' την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 9.00 μ.μ. θα ξυπνήσουν μνήμες από μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν κοντά δύο δεκαετίες.
Τις δεκαετίες 60s΄ – 70s΄ !!! Μία εποχή που σημάδεψε τα μουσικά πράγματα και τον τρόπο διασκέδασης και στην περιοχή μας.
Σκοπός της συναυλίας είναι η ενίσχυση Πατρινών μουσικών που βρίσκονται αυτόν τον καιρό σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της ανεργίας που μαστίζει το χώρο, αλλά και να ενισχυθεί το ταμείο του ομίλου ''ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ'' καθώς και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων, που τόσα προσφέρει στους δημότες που έχουν ανάγκη. Η 10ετία 60' είναι η περίοδος που οι νέοι σε αστικές περιοχές της Ελλάδας ''τρέχανε'' στα πάρτι, έχοντας ο καθένας και ένα δισκάκι, προκειμένου να βοηθήσουν στο ρεπερτόριο. Όλα αυτά σε μία εποχή που ήταν δύσκολο να έχει κάποιος την οικονομική δυνατότητα για μεγάλη δισκοθήκη. Στα μέσα λοιπόν της δεκαετίας τον ’60 η μόδα αυτή φτάνει και στην Πάτρα. Η αρχή έγινε με τους ''The Spiders'' και στη συνέχεια με τους ''The Bats'', τους ''Black King’s'', τους ''Spies'', τους ''Sartana'' τους ''Butterfly Fires'' κ.α. Πρωτοπόρα λοιπόν η Πάτρα εκτός των άλλων και στη ''μοντέρνα έκφραση''. Ένα Group μάλιστα κατόρθωσε το ακατόρθωτο, για επαρχιακό σχήμα, να γράψει δηλαδή και να κυκλοφορήσει, τον Μάιο του 1965, ένα 45άρι με δύο δικά του τραγούδια, οι ''Spiders''.
Αναπολώντας λοιπόν εκείνα τα χρόνια, μια παρέα από μουσικούς που αποτελούσαν μέλη των συγκροτημάτων εκείνης της εποχής, σκέφτηκαν να οργανώσουν αυτή την εκδήλωση, στην ''VESO MARE'' και στην αίθουσα ''ΑΙΓΛΗ'', στην οποία Θα συμμετάσχει και το συγκρότημα ''The Charms'', που είναι ένα από τα μεγαλύτερα, για να μην πούμε το μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής εκείνης, αλλά και οι ''60s FOROUM''


Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και του ΚΟΔΗΠ
Τιμή εισιτηρίου 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: