Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ....ΠΑΓΑΝΙΑ !!! [ video ]

Το μακάβριο επιχείρημα που προέβαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ για τη μη μείωση των συντάξεων επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του στο Λονδίνο.
Όπως προκύπτει από το βίντεο ο Ευ. Τσακαλώτος στην ομιλία του τόνισε για το ζήτημα της μείωσης των συντάξεων: «Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να το διατυπώσω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι - οι παλαιοί συνταξιούχοι - θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο. Μέχρι το 2020, το 2030 ή το 2040 δεν θα βρίσκονται πια εδώ. Συνεπώς δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος».
«Τελικά δεν ειπώθηκε κατά λάθος. Την ευχή που έδωσε στη ΔΕΘ ο Α. Τσίπρας να αποδημήσουν το γρηγορότερο οι 1.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας που είναι άνω των 70 ετών, την επανέλαβε ως λύση για το ασφαλιστικό και ο υπουργός Οικονομικών. Χαμογελώντας και… αγγλιστί». Η κυβέρνηση αφού υπέγραψε μόνη της τις περικοπές, τώρα επιδιώκει την ακύρωσή τους προσπαθώντας να πείσει τους ''θεσμούς'' ότι αφορούν μελλοθάνατους. Και δεν ντρέπονται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: