Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ !!! [ video ]

Αλαζόνας και εξαπολύοντας επίθεση κατά θεσμών και οργάνων των Ηνωμένων Εθνών αλλά και μεμονωμένων χωρών εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Σκηνές απείρου κάλλους όμως εκτυλίχθηκαν στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ κατά τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ.
Η αποστροφή του λόγου του Αμερικανού προέδρου "έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια όσα δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας για χρόνια" προκάλεσαν τα αυθόρμητα γέλια των συμμετεχόντων και προκάλεσαν αμηχανία στον Τραμπ.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θέλησε να αστειευτεί και αυτός λέγοντας ότι "δεν περίμενα αυτήν την αντίδραση" αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δυναμώσει τα γέλια.
Κάποιοι τότε αποφάσισαν να χειροκροτήσουν έτσι ώστε ο Τραμπ να βγει από το... αμήχανο αδιέξοδο και να συνεχίσει την ομιλία του.
Ο Τραμπ μεταξύ άλλων απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να «απομονώσει το ιρανικό καθεστώς», καταγγέλλοντας τη «διεφθαρμένη δικτατορία», σύμφωνα με τον ίδιο, που βρίσκεται στην εξουσία στην Τεχεράνη.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον μεγαλύτερο υποστηρικτή της τρομοκρατίας στον κόσμο να κατέχει τα πιο επικίνδυνα όπλα στον πλανήτη», να «απειλεί την Αμερική» ή το Ισραήλ, υπογράμμισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης.
S
Προέβη δε στον χρησμό ότι «ο Νικολά Μαδούρο θα μπορούσε να ανατραπεί πολύ γρήγορα από τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας» κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Έκανε δε, λόγο για σχέδια των αμερικανικών δυνάμεων, με στόχο τη στήριξη των γειτονικών χωρών της Βενεζουέλας - Κολομβία - Ισημερινό και Περού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: