Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ !!!

Σε πλήρη ρήξη οδηγείται ως φαίνεται η σχέση Πάνου Καμμένου - Τέρενς Κουίκ. Η κόντρα που υπόβοσκε εδώ και καιρό, κορυφώθηκε σήμερα μετά και την ομιλία του Π. Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.
Ο επικεφαλής του κόμματος «φωτογραφίζοντας» τον Τέρενς Κουίκ που είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, δήλωσε οργισμένος, εισπράττοντας και χειροκρότημα: «Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε - χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».
Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση του Τ. Κουίκ από το Κάιρο και μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι, στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στις αιχμές του Πάνου Καμμένου, τόνισε με νόημα: «Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ πρόσφατα «μάλωσε» τους ΑΝΕΛ για τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν εναντίον του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: