Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ ΤΩΡΑ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΙΣΙ !!! [ LIVE ]

Σε κατάσταση συναγερμού έχει κηρυχθεί η Γαλλία από χθές, παραμονή των νέων σημερινών διαδηλώσεων των ''κίτρινων γιλέκων''. Στην εξέγερση των ''κίτρινων γιλέκων'', στην τρίτη τώρα βδομάδα της, έχουν πλέον συνταχτεί αυτοκινητιστές, αγρότες, σιδηροδρομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, μαθητές και μαχητικοί φοιτητές, ενώ πυροσβέστες και αστυνομικοί διακριτικά δηλώνουν συμπαράσταση. Ο ένας μετά τον άλλο οι Υπουργοί του Ε.Μακρόν μιλούν για εμπόλεμη κατάσταση ενώ ο πρόεδρος της χώρας αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι στο Μαρόκο όπου θα υπέγραφε το Σύμφωνο Μετανάστευσης (ποια η Γαλλία που "βουλιάζει" από παράνομους μετανάστες) την Δευτέρα.
O E.Mακρόν συγκάλεσε χθές έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη για την σημερινή μέρα ορόσημο στην Γαλλία.
Σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επιχειρήσουν 106 από τους 109 κινητούς λόχους της Χωροφυλακής (σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων) στο σύνολο της γαλλικής επικράτειας.
«Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο τέτοιας έκτασης», υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Χωροφυλακής Ρισάρ Λιζιρέ.
Η GIGN, δηλαδή οι επίλεκτες δυνάμεις της Χωροφυλακής, έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας σε όλη τη Γαλλία.
Ελήφθησαν μέτρα ώστε να επιτραπεί ο έλεγχος ταυτοτήτων πριν από τις διαδηλώσεις, κυρίως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, πρόσθεσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετζ. Οι διαδηλώσεις απαγορεύθηκαν σε πολλά ευαίσθητα σημεία του Πα-ντε-Καλέ.
Το Παρίσι και οι άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας ετοιμάζονται να ζήσουν σήμερα ένα νέο ''Μαύρο Σάββατο''.  Ο πύργος του Άιφελ θα παραμείνει κλειστός, το ίδιο και το Λούβρο, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα στα Σανζ-Ελιζέ.


Έξι ματς της πρώτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας έχουν αναβληθεί.
Δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες συστήνουν στους πολίτες τους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση υπό τον φόβο να ξεσπάσουν νέες ταραχές αυτό το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, την ώρα που οι Αμερικάνοι ενθαρρύνονται να κρατήσουν ''χαμηλό προφίλ''.
«Μην πάτε Γαλλία. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις και άλλες διαμάχες, μην κάνετε στάσεις για να βγάλετε φωτογραφίες ή να τραβήξετε βίντεο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Anonymous "κτύπησαν" τον σέρβερ της γαλλικής Αστυνομίας δίνοντας στην δημοσιότητα τα επιχειρησιακά σχέδια για την σημερινή ημέρα. «Ένα υπηρεσιακό σημείωμα των υπηρεσιών ασφαλείας πρωτευούσης (DSPAP) σχετικά με το προσωπικό που έχει κινητοποιηθεί διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα τεχνικό σημείωμα που απετέλεσε αντικείμενο ευρείας διάδοσης», προσθέτει η αστυνομία.
Η παρισινή εισαγγελία της πρωτεύουσας ξεκίνησε έρευνες για να εντοπισθεί ποια είναι η πηγή της διαρροής αυτής, πρόσθεσαν δικαστικές πηγές.
Θα δούμε συγκεκριμένα τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες και πώς το αστικό κράτος με τη νομοθεσία που ορίζει το ίδιο, θα αντιμετωπίσει το κίνημα και την αγανάκτηση του κόσμου που δεν αντέχει άλλο και δεν θέλουν να κάτσει άπραγος.
Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει… Ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: