Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρ.Αλεξόπουλος, ελέω ΠΑΣΟΚ, ήταν 12 χρόνια δήμαρχος Ωλενίας και τώρα 8,5 χρόνια διορισμένος αντιπεριφερειάρχης Αχαίας.
Ωστόσο, ΄΄τα΄σπασε΄΄ με τον περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα και χώρισαν τα τσανάκια τους. Επειδή όμως δεν κάνει χωρίς καρέκλα, από την Περιφέρεια μεταπήδησε στο Δήμο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Εδώ και καιρό όλοι διαπιστώνουν ότι στηρίζεται από την επιχειρηματική ελίτ της πόλης καθώς και από την πλειοψηφία των ΜΜΕ όπου προσδοκούν να έχουν οικονομικά οφέλη.
Ο Αλεξόπουλος έχει πολλούς μήνες τώρα που ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη…
Προβαίνει σε απρόκλητες επιθέσεις κατά της δημοτικής Αρχής και προσωπικά στον δήμαρχο Πελετίδη, αν και όλες τις φορές πήρε την απάντηση που ήθελε κι έχει καταλάβει με τι…παιδάκια έχει να κάνει!

Σήμερα, η Λαική Συσπείρωση Δήμου Πατρέων, ΄΄στόλισε΄΄ καταλλήλως τον Αλεξόπουλο, ο οποίος με θρασύτητα βγήκε και αποκάλεσε τον Πελετίδη ΄΄δήμαρχο της ανεργίας΄΄ ! (σ.σ. είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα).
Ποιος μιλάει…
Ο Αλεξόπουλος που συμφώνησε, στήριξε και υλοποίησε όλες τις αντιλαικές πολιτικές και τα μνημόνια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πολιτικές που φτωχοποίησαν το λαό και δημιούργησαν στρατιές ανέργων.
Μιλάει αυτός που ηγείται του Νομού Αχαίας και, σύμφωνα με την Eurostat , είναι ο Νομός με τη μεγαλύτερη φτώχεια, ενώ κατέχει τα πρωτεία και στην ανεργία.

Μιλάει αυτός που, εδώ και 8,5 χρόνια, δεν έχει κουνήσει ούτε το δακτυλάκι του για μία θέση εργασίας ! Δεν τον είδε ποτέ κανείς να συμπαραστέκεται – έστω – σε απολυμένους, να κατεβαίνει στους δρόμους μαζί με τους εργάτες ή τους άνεργους που διεκδικούν.
Είναι όμως ένθερμος υποστηρικτής της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, του τσακίσματος των εργασιακών σχέσεων,
της ανελέητης λιτότητας για τους πολλούς και της σκανδαλώδους εύνοιας για τους λίγους και ισχυρούς.
ΟΤΑΝ η Ευρωπαική Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) αναφέρει ότι ο Νομός Αχαίας είναι από τους τελευταίους στην Ευρώπη σε ανάπτυξη...
ΟΤΑΝ η Ευρωπαική Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει ότι το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Νομού Αχαίας είναι από τα χαμηλότερα σε όλη την Ευρώπη...
ΟΤΑΝ η Ευρωπαική Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ο Νομός Αχαίας κατέχει τα πρωτεία στην ανεργία σε ολόκληρη την Ε.Ε...
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ : Νομιμοποιείται ο επί 8,5 χρόνια αντιπεριφερειάρχης Αχαίας, ο καθ΄ύλην υπεύθυνος για τα παραπάνω, να κατηγορεί τον δήμαρχο Πατρέων ως ΄΄δήμαρχο της ανεργίας;΄΄.
ΑΡΑΓΕ τι ήθελε να αποδείξει ; Ότι τόσα χρόνια αντιπεριφερειάρχης ήταν ασκόπως περιφερόμενος ;
Αυτός είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αλεξόπουλος που δήθεν κόπτεται για τους άνεργους, μόνο που αυτοί είναι και δικό του δημιούργημα !
(Υ.Γ. Εκτός από την επιχειρηματική ελίτ που στηρίζει με ζέση την υποψηφιότητά του, ο Αλεξόπουλος έχει αποκτήσει και ΄΄εκλεκτούς φίλους΄΄ σαν τον ανθύπατο αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ (φώτο) τον οποίο προσκαλεί κάθε τόσο στην περιοχή για την…ανάπτυξη).Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: