Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ !!! [ LIVE ]

Απροσπέλαστο είναι πλέον το κέντρο της Αθήνας, λόγω του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονίαστο Σύνταγμα. Ήδη στον χώρο έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πολίτες από την Αθήνα, αλλά και από την περιφέρεια.
Οι διοργανωτές μιλούν για την πιο ογκώδη συγκέντρωση, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία κατατέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή.
Σύμφωνα με τους ίδιους, στην Αθήνα έφτασαν τουλάχιστον 3.000 λεωφορεία, που μετέφεραν 150.000-200.000 διαδηλωτές από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και δήμοι της περιοχής θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, ενώ σε αυτό θα εκπροσωπηθεί και η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Το συλλαλητήριο διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία είχε πραγματοποιήσει και τα δύο προηγούμενα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και η οποία σε δραματικούς τόνους κάνει λόγο για «ανδρείκελα» που θα δώσουν την τελευταία μαχαιριά στην καρδιά της Μακεδονίας με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Καλεί την κυβέρνηση είτε να αποσύρει τη συμφωνία, είτε να προκηρύξει δημοψήφισμα ή να παραιτηθεί. Η Επιτροπή καλεί επίσης τον κόσμο στα «μαρμαρένια αλώνια» της πλατείας Συντάγματος για «να δώθει μια γροθιά στα μούτρα του εθνοφοβικού καθεστώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: