Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!

ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ! ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΄΄ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ΄΄ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !

Αυτό που συμβαίνει στην Πάτρα δεν ξανάγινε ποτέ και πουθενά !
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα περισσότερα - και μεγαλύτερα - από τα ΜΜΕ της πόλης στέκονταν κριτικά απέναντι στη δημοτική Αρχή Πελετίδη, πλην όμως έκαναν αναφορά στις δραστηριότητές της και σχολίαζαν στη συνέχεια με βάση τη δική τους προσέγγιση στα πράγματα.

Ωστόσο, τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εξαφανίσει το δήμαρχο και όλη τη δημοτική Αρχή σαν μην υπάρχουν! Αγνοούν ακόμη και τις ανακοινώσεις που εκδίδει το Γραφείο Τύπου του δήμου κι έχουν βάλει ΄΄στον πάγο΄΄ μια ολόκληρη δημοτική Αρχή κι ένα δήμαρχο που, με βάση τις δικές τους δημοσκοπήσεις, καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά σε θετικές γνώμες των πολιτών για το έργο που έχει επιτελέσει.
Ο αποκλεισμός αυτός καταργεί κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Γι αυτή την απαράδεκτη τακτική, η δημοτική Αρχή έχει κάνει διαβήματα στους υπευθύνους των ΜΜΕ, έχει διαμαρτυρηθεί στην Ένωση Συντακτών καθώς και στην Ένωση Ιδιοκτητών, αλλά δεν κουνιέται φύλλο !
Θεωρείται βέβαιο πως μέχρι την ημέρα των εκλογών θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική δηλαδή,
ο αφανισμός του δημάρχου και της δημοτικής Αρχής συνολικά, ώστε να μην πληροφορείται ο κόσμος ποιο έργο γίνεται στην πόλη, ποιος σχεδιασμός υπάρχει για το μέλλον ή τι απαντά στους επικριτές της, οι οποίοι σε καθημερινή βάση λασπολογούν και συκοφαντούν τον Πελετίδη εκ του ασφαλούς !
Κι ενώ έχει μπει φίμωτρο στον δήμαρχο, όλοι οι αντίπαλοί του, έχουν απεριόριστο χρόνο και χώρο για να επιτεθούν χωρίς αντίλογο στη δημοτική Αρχή.
Το σκηνικό είναι απερίγραπτο. Βγάζει ένας συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος ένα φυλλάδιο και γίνεται πρώτη είδηση ! Διανέμει το φυλλάδιο και γεμίζουν ολόκληρες σελίδες με φωτογραφίες. Παρουσιάζουν ολοσέλιδες συνεντεύξεις υποψηφίων με απειροελάχιστα ποσοστά μόνο και μόνο επειδή ρίχνει λάσπη στον Πελετίδη.
Ποτέ άλλοτε στην Πάτρα δεν υπήρχε τέτοιο εχθρικό κλίμα για καμία παράταξη, κανένα δήμαρχο, κανένα υποψήφιο. Το ζούμε τώρα και είναι άθλος που ο Πελετίδης, με τόσο πόλεμο που δέχεται, εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί να κερδίσει τις εκλογές.

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: