Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ....ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΨΩΜΑ !!!

ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
Όταν ταξιδεύεις από την Πάτρα στα Τρίκαλα για να συναντήσεις τον εκεί δήμαρχο για να σου πει ότι ένας δήμος μπορεί να γίνει και δήμιος κάνοντας χιλιάδες κατασχέσεις σε δημότες του κι εσύ αυτόν το δήμαρχο έχεις ως πρότυπό σου, τότε πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά :
Θες να πας για δήμαρχος ή για τραπεζίτης ;

ΣΧΟΛΙΟ : Στη φωτό ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημ. Παπαστεργίου, με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά. Ο δεύτερος θαυμάζει το μοντέλο δημοτικής διαχείρισης του πρώτου και δεν είναι ο μόνος από τους υποψηφίους της Πάτρας.
Ο Ψωμάς, λέει, πως δεν τα έχει καλά με την πολιτική παρά μόνο με τους πολίτες. Έτσι τον συμφέρει να λέει, κάπως έτσι τα έλεγε στην αρχή και το Ποτάμι…
Όταν όμως υιοθετεί θέσεις σαν αυτές του δημάρχου Τρικκαίων (4.200 κατασχέσεις μικροφειλετών, 3000 Τρικαλινοί στερούνται από το δήμο τους να έχουν φορολογική ενημερότητα, όταν φτωχοί άνθρωποι και ευπαθείς ομάδες δεν απαλλάσσονται από την καταβολή δημοτικών τελών ή δεν διευκολύνονται με μειώσεις, όταν ο δήμος τους εκχωρεί τα πάντα σε ιδιώτες κλπ) κάποιος να πει στον κ.Ψωμά ότι αυτό είναι πολιτική και μάλιστα ακραίου νεοφιλελευθερισμού.
Είναι ταξική πολιτική που υπηρετεί τους λίγους και εξοντώνει τους πολλούς.
Οι δήμοι – πρέπει να γνωρίζουν οι διάφοροι ΄΄Ψωμάδες΄΄ - είναι κοινωνικοί φορείς και ως τέτοιοι οφείλουν να υπηρετούν την κοινωνία και όχι με τις αποφάσεις τους, να την εξαθλιώνουν.
(Υ.Γ. Τα υπόλοιπα που διαμείφθηκαν μεταξύ τους σε αυτή την πρωτότυπη συνάντηση, ήταν για τη …γιορτή των λουλουδιών!).

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: