Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΑ : Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Ο....''ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ'' !!!

ΕΤΣΙ ΠΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ...
Ήταν Αύγουστος του 2018. Καλοκαίρι στην Πάτρα. Άρχισε να γίνεται λόγος για μια....''βίλα με πισίνα''. Ήταν λέει του Πελετίδη του Κομμουνιστή. Βίντεο, δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες και μια ανθρωποφαγια χωρίς προηγούμενο.
Η αλήθεια βέβαια ήταν έτη φώτος διαφορετικη. Η "βιλα" ήταν μόλις 130 τετραγωνικά, τεσσαρακονταετίας και δεν είχε ποτέ πισίνα και δεν υπήρχε ίχνος παρανομίας.
Το νερό όμως είχε μπει στο αυλάκι. Βρέθηκαν κι οι καλοθελητές. Το θέατρο της λάσπης έναντι στον Πελετίδη είχε ξεκινήσει.
Ένα ήταν το στοίχημα του συστήματος:
"Να διώξουμε με κάθε τρόπο τον κομμουνιστή!"
Και οι μήνες περνούσαν. Οι αράχνες έπλεκαν σταδιακά έναν ιστό λάσπης και βρωμιάς πάνω από την πόλη.

Οι δήθεν "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι της ψευτοβίλας έγιναν είτε υποψήφιοι είτε γραφεία τύπου σε αντιπάλους του Πελετίδη.
Δεν κράτησαν βλέπετε ούτε τα προσχήματα!
Και τι δεν έγραψαν. Τίποτε δεν αποδείχθηκε αλήθεια. Από εχθές ο ίδιος ιστός της αράχνης "αποκαλύπτει" κακοδιαχείριση από τον Πελετίδη. Χρησιμοποίησαν 1 σελίδα από τις 86 της δημοσιονομικής έκθεσης για τα πεπραγμένα του Δήμου. Την παρουσίασαν όπως ήθελαν.

Βγήκαν και οι πίνακες με τα χρήματα που πληρώνονται από τον Δήμο σε όσους ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ... είχαν "φεσωθεί" από τους προηγούμενους Δημάρχους. Τους έβγαλε ο Αλεξόπουλος. Γι αυτό και ο πίνακας έχει τίτλο "δεσμευμένα"! Είναι χρήματα από αγωγές! Και δικαίως πληρώθηκαν οι άνθρωποι! Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε... ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος και μας πλήρωσε! Μα πιστεύει κανείς σε αυτή την πόλη ότι ο "Πελέ" όσο και να "μονοχνωτοκοκκινίζει" ότι μπορεί να έχει "φάει" λεφτά;;;;;; χαχαχαχα! Είναι σαν να λες ότι ο Χριστός ήταν τοκογλύφος! Εν κατακλείδι: Ωραία συνεχίζεται η προεκλογική μάχη. Flamis Konstantinos Για άλλη μια φορά η αλήθεια πνίγηκε στον ιστό τους. Για την ιστορία η έκθεση αυτή βαθμολόγησε άριστα και πολύ καλά όλους τους τομείς της διοίκησης του Δήμου. Αλλά αυτά δεν τα λενε οι "αραχνες".
Έμειναν 10 ημέρες. Λίγος ιστός "λάσπης" θα ξεδιπλωθει ακόμη. Μέχρι τις 26 Μάη που ο ιστός αυτός θα διαλυθεί από τον ίδιο το λαό της Πάτρας και την απάντηση που θα δώσει στις "αραχνες" του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: