Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ....!!! [ video ]

Επισημοποιήθηκε η εκλογική συνεργασία της ''Ένωσης Κεντρώων'' με το ''ΧΡΙΚΕ'' του οποίου ηγείται ο Νίκος Νικολόπουλος ή Νι Νι, κατά τα λεγόμενά του, στην έκτακτη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Plaza της Αθήνας,
προκειμένου να επικυρώσει την συνεργασία, μετά την εισήγηση που έκανε το Νι Νι. Απο την άλλη, το ''άνοιγμα'' προς τα (ακρο)δεξιά, συνεχίζει ο Βασίλης Λεβέντης, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη Βουλή, μετά το φιάσκο των Ευρωεκλογών για το κόμμα του.
Έτσι μετά την αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα που θα βρίσκεται επικεφαλής του Επικρατείας του και τον Κωνσταντίνο Κατσίκη, το νέο του ''απόκτημα πουλέν'' είναι το Νι Νι. Αφού η τελευταία του πολιτική στέγη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν μακροημέρευσε, καθώς επίσης και η υποψηφιότητά του στον δήμο της Πάτρας, το Νι Νι προχωρά στο επόμενο πολιτικό του άλμα....την Ένωση Κεντρώων. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, που διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά, πρώην μοντέλο, πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πρώην υποψήφιος δήμαρχος και αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος του ΧΡΙΚΕ, θα συνεργαστεί με τον Βασίλη Λεβέντη στη μάχη της 7ης Ιουλίου, μιας και η Ένωση Κεντρώων είναι το μόνο από τις τρία μικρότερα κόμματα (Ποτάμι και ΑΝΕΛ) που μπήκαν στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015 και κατεβαίνουν εκ νέου τώρα.

Ταιριαστό δίδυμο και με λαμπρό μέλλον.....ομολογουμένως...!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: