Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

DOMANI : ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ....ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ !!! [ video ]

Το Domani δεν είναι καινούριο, καθώς υπάρχει στον κόσμο από το 2017, παραμένει ωστόσο το αρχέτυπο του custom yacht της σύγχρονης εποχής.
Εκεί που κυριαρχεί το στιλ και η άνεση δηλαδή, χωρίς να θυσιάζεται τίποτα από ό,τι ονομάζουμε αυθεντική θαλασσινή εμπειρία.

Ο γνωστός ιταλός ναυπηγός έχει παρουσιάσει μάλιστα πέντε εκδοχές του Domani την τελευταία 12ετία, αν και κανένα δεν ήταν σαν το τελευταίο των 45 μέτρων, εκεί που η ομάδα σχεδιασμού του Carlo Galeazzi από το Βιαρέτζιο της Ιταλίας τα έδωσε κυριολεκτικά όλα.

Κλασικό στο στιλ, αλλά και με πολλές μοντέρνες πινελιές, το Domani φιλοξενεί με την απαραίτητη πολυτέλεια 12 επισκέπτες σε 6 καμπίνες και 7 άτομα προσωπικό σε άλλες 4.

Λουσμένο στο φως και με ειδική μέριμνα για την ανεμπόδιστη ροή του ήλιου και του αέρα, το κότερο σε καλεί να χαλαρώσεις σε κάθε σπιθαμή του.

Να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα των 100 τ.μ., να δειπνήσεις στο τραπέζι των 10 ή να περάσεις στο ευρύχωρο εσωτερικό του, εκεί που ο Carlo Galeazzi, η Paola Asaro και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης συνεργάστηκαν αρμονικά για ένα γιοτ εντελώς προσωπικό.

Με τελική ταχύτητα στους 13,2 κόμβους και αυτονομία στα 3.300 μίλια, το Domani μπορεί ακόμα και να διασχίσει με ασφάλεια τον Ατλαντικό στους 12 κόμβους. Ο καπετάνιος του δήλωσε ωστόσο πως το έχει πάει ακόμα και στους 15,6 κόμβους, χάρη στις δύο Caterpillar μηχανές των 2.300 αλόγων.

Το Domani είναι ένα τολμηρό έργο, ένα σύμβολο της τεχνογνωσίας ενός φιλόδοξου ναυπηγείου, συνδυάζοντας καλό γούστο και σοφιστικέ πολυτέλεια



Δεν υπάρχουν σχόλια: