Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

CHE : ''ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ - ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ !!! [ video ]

Σε μια περιοδεία σε έξι χώρες, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Γουατεμάλα, Μεξικό, Κούβα  και Βολιβία, δημοσιογράφοι  ακολουθούν τα βήματα του Τσε Γκεβάρα δια θαλάσσης και γης, από τη στιγμή που εγκατέλειψε την Αργεντινή έως τον τελευταίο προορισμό του, τη Βολιβία. Παρουσιάζονται τόποι και τοπία που πέρασε ο Τσε, καθώς και συνεντεύξεις με την οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και τους ανθρώπους που συναντήθηκαν ή είχαν κάποια επαφή με τον μεγάλο επαναστάτη.
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ “Che: Μονοπάτια, αποτυπώματα, αινίγματα”, σε σκηνοθεσία Victoria Vorontsova και Alexander Luchaninov, σε πρώτη προβολή από τις 10 του Οκτώβρη 2019, σε διανομή NEW STAR. Παραγωγή: RT 2018. Γλώσσα: Ισπανικά με ελληνικούς υπότιτλους, Διάρκεια: 72’. Βραβευμένο με τη Χρυσή Κάμερα στο US International Film & Video Festival στην κατηγορία Ιστορικά Ντοκιμαντέρ.

«Σ’ ευχαριστούμε, Τσε για τη ζωή σου και το παράδειγμα που μας έδωσες. Αυτή η γη, είναι η γη σου, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι άνθρωποί σου, αυτή η επανάσταση είναι η επανάστασή σου! Μέχρι την τελική νίκη!»

Fidel Castro

Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια: