Ο Υπουργός Υγείας ολοκλήρωσε την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ, με την ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρασκευής, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ με πρόεδρο τον ψυχίατρο Χρίστο Λιάπη.
Πέρα όμως από την επιστημονική και πολιτική του ενασχόληση ο νέος
πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ απασχολεί και τις lifestyle στήλες των Μέσων
Ενημέρωσης των Τρικάλων. Ένας τηλε-μαϊντανός των μεσημεριανάδικων, ένας κλαρινογαμπρός της τηλεοπτικής διάγνωσης και της τηλε-θεραπείας, ένας πωλητής lifestyle, ένας Βελόπουλος της ψυχοθεραπείας. Ο κ. Λιάπης είναι 40αρης και εργένης και όπως
διαβάζουμε στο trikalanews.gr
το καλοκαίρι του 2018 έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη, καθώς έκανε
κοινές εμφανίσεις με την Νάνσυ Λάμπρου, φιναλίστ των καλλιστείων το
2008, χάνοντας τον τίτλο για λίγο και έκτοτε ακολούθησε λαμπρή καριέρα
στον χώρο της μόδας.
«Ο …εργένης Χρίστος Λιάπης βρίσκεται σε …βασανιστήρια, αν κρίνουμε από συνέντευξη της Νάνσυ Λάμπρου στην «Espresso» όπου δήλωσε «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…», σημειώνει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του δημοσιεύματος.
Το
ΚΕΘΕΑ θα χρειαστεί απεξάρτηση σε λίγο. Από την εξάρτηση της Νέας
Δημοπρασίας, και μάλιστα του χειρότερου δυνατού προσώπου της.«Ο …εργένης Χρίστος Λιάπης βρίσκεται σε …βασανιστήρια, αν κρίνουμε από συνέντευξη της Νάνσυ Λάμπρου στην «Espresso» όπου δήλωσε «΄Οποιον αγαπάω τον …βασανίζω»…», σημειώνει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του δημοσιεύματος.
Πως θα τα βγάλει πέρα με αυτόν τον ανεκδιήγητο ψυχίατρο;
Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.
Προσωπικά, ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον:
- Που βγαίνει στην Τατιάνα και στα μεσημεριανάδικα (και στον ΣΚΑΪ, φυσικά) για να ''εξηγήσει'' με παραεπιστημονικούς αγοραίους όρους τσαρλατανισμού ότι ο τάδε πολιτικός είναι ψυχασθενής.
- Που ανοίγει ιατρεία με όρους ... life-style και όλο γκλαμουριά καλεί φωτογράφους και ζόου-μπίζνες καλτ κόλπα
- Που φωτογραφίζεται σε λάγνες πόζες με μοντέλα (επιστήμονας είσαι υποτίθεται, ρε τραχανά, πως θα σου εμπιστευτούν οι άλλοι την υγεία τους;) Για τις ελίτ, το όποιο ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζεται εν πολλοίς ως ένας ουδέτερος και αδιάφορος χώρος. Ένας χώρος που ανήκει στο πεδίο του μη-πολιτικού. Ένας χώρος που πρέπει να υπάρχει, για να δείχνει ότι «κάτι κάνουμε» ως κοινωνία για το «πρόβλημα των ναρκωτικών», αλλά όπου το «τι κάνουμε» είναι απολύτως δευτερεύον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου