Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΑΓΩΓΟ !!!

Σοβαρή βλάβη παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί  σε κεντρικό αγωγό  που  μεταφέρει νερό προς την δεξαμενή του Γλαύκου αλλά και λόγω αφανούς διαρροής που έχει παρουσιαστεί στην περιοχή της πλ. Βούδ. Η ΔΕΥΑΠ ενημερώνει ότι θα υπάρξει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού λόγω εργασιών αποκατάστασης. Από το πρωί βρίσκεται στο σημείο ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ καθώς μηχανικοί και τεχνίτες που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, η οποίες όπως αποδείχθηκε το μεσημέρι είναι ιδιαίτερα σοβαρές και σε μεγάλο βάθος. 

Εξαιτίας της βλάβης στον αγωγό, κατεβαίνει η στάθμη των δεξαμενών και ενδέχεται να παρουσιαστούν φαινόμενα μειωμένης παροχής έως και πλήρους διακοπής νερού στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Παπαφλέσσα, Αγίας Τριάδας, Ελ. Βενιζέλου Ακτή Δυμαίων. Από την υπηρεσία καταβάλλεται προσπάθεια εντοπισμού και επισκευής της βλάβης.  Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για την κατανόηση των συμπολιτών, αναφέρει η ανακοίνωση. Η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Από την ΔΕΥΑΠ γίνεται έκκληση στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών για λελογισμένη χρήση του νερού έως την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να γίνει εξοικονόμηση και να μπορούν να εξυπηρετηθούν βασικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: