Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΘΙΕ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !!! [ video ]

Ο Αδωνης Γεωργιάδης βγαίνοντας από συνάντηση με τους επενδυτές και τους εργαζόμενους του εργοστασίου ζάχαρης συναντήθηκε με τευτλοπαραγωγούς που τον περίμεναν. Στο βίντεο αγρότες τευτλοπαραγωγοί συναντιούνται με τον....''υπουργό Ανάπτυξης'' του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πλατύ Ημαθίας στις 15 Νοεμβρίου για να συζητήσουν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019 και σε ποια τιμή θα απορροφηθεί η σοδειά τους. Στην συνάντηση συμμετέχει και επιχειρηματίας επενδυτής και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας.
Όταν οι αγρότες διαφωνούν με την τιμή που πέφτει στο τραπέζι θεωρώντας ότι δεν καλύπτονται γιατί υπάρχει και ένα μεγάλο κόστος μεταφορικών, παρεμβαίνει ο Άδωνης Γεωργιάδης και με σαφή διάθεση ειρωνείας και ρεβανσιμού απευθύνεται στον αγρότη που μιλάει λέγοντάς του ''άμα έχεις καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, όχι με μένα. Με τον Τσίπρα τα έκανες. Να πας στην Κουμουνδούρου''.
Γιατί είπαμε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ''όλων των Ελλήνων'' αλλά άμα η συζήτηση δεν αφορά τα ''φιλέτα'' του Ελληνικού μάλλον είναι…βαρετή. Όταν δίνεις σε αυτό το κάθαρμα τη δυνατότητα και να καλύψει τα σκάνδαλά του αλλά και να ξαναγίνει υπουργός τότε εισπράττεις αυτή την αλαζονεία και το θράσος. Ας πρόσεχες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: