Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

KERATIATTICA BANK : ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

Εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank διορίστηκε η επί σειρά ετών στενή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγγενής του, Κατερίνα Ονουφριάδου.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 18ης Νοεμβρίου 2019 η, όπως αναφέρει το Documento, ξαδέλφη του πρωθυπουργού επιλέχθηκε να αντικαταστήσει την παραιτηθείσα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου.

Όπως προκύπτει από το βιογραφικό της, η Κ. Ονουφριάδου έχει εργαστεί από το 1980 σε στελεχικές θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα τη Ελλάδος, φθάνοντας μέχρι τη θέση της υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Δημοσίου Τομέα, ενώ, παράλληλα ήταν και και «δεξί χέρι» του Κ. Μητσοτάκη.
Έτσι, η Κατερίνα Ονουφριάδου εργάστηκε από τον Μάιο του 2010 έως και τον Σεπτέμβριο του 2013 στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014 συνέχισε να βρίσκεται στο πλευρό του, στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Από τον Ιανουάριο του 2014 έως και τον Αύγουστο του 2018 συνέχισε να εργάζεται στο πολιτικό του γραφείο. Παράλληλα, τόσο τον Απρίλιο του 2016, όσο και τον Απρίλιο του 2018, υπήρξε εκλεγμένη σύνεδρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από τον Νοέμβριο του 2018 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
Τη συγγενική της σχέση με τον πρωθυπουργού δημοσιοποίησε τον περασμένο Μάιο και ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, όταν και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές ανέφερε ότι η «ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη Κατερίνα Ονουφριάδου», παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Αγρίνιο στην οποίο συμμετείχαν δώδεκα υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: