Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΠΑΡΟΥΣΑ !!! [ video ]

Η δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι, ο οποίος συνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης.
«Κάνω τη δουλειά και δείχνω για τον κίνδυνο του φασισμού σε αυτή τη χώρα. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», είπε δείχνοντας αποφασισμένος να συνεχίσει και να μην το βάλει κάτω εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε.
Δεν είναι μόνο καταδικαστέα η επίθεση, αλλά και απόδειξη ότι τον ''αέρα στα πανιά'' της δολοφονικής δράσης των χιμπαντζήδων με τα μαύρα της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να επανέρχονται στη δολοφονική τους δράση.
Για την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου, με άλλα λόγια, η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά πολιτικό κόμμα, που ορισμένοι φίλοι - ή έστω μέλη - του οποίου παρεκτράπηκαν, εν αγνοία της ηγεσίας. Εξ ου και η απαλλακτική πρότασή της.
Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου ηταν ''ωσεί παρούσα'' και είναι υπεύθυνη, όχι παθητικά αλλά ενεργητικά, για όλα τα φασιστικά εγκλήματα, δίνοντας το μήνυμα χτυπήστε ελεύθερα, κάψτε, βασανίστε δολοφονήστε βιοπαλαιστές μετανάστες, συνδικαλιστικές, κομμουνιστές, αντιφασίστες. Η Αυγή μπορεί να μην είναι πια Χρυσή, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο δειλινό της....

1 σχόλιο:

BLam είπε...

Καπιταλισμός. Φασισμός. Ναζισμός. Ιμπεριαλισμός. Καλά κρατούν. Η δικαιοσύνη τους είναι γραμμένη με ανθρώπινο αίμα.