Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΑΘΩΟΣ Ο ΙΧΘYΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας ο ιχθυολόγος Χρήστος Στελακάτος, όπως ανέφερε πριν από λίγο ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Πρόκειται για τον ιχθυολόγο που είχε καταγγείλει τη χρήση φορμόλης σε μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, που διαχειρίζεται η εταιρεία Ανδρομέδα ΑΕ.
Ο ιχθυολόγος μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη. Ο ιχθυολόγος κατάγγειλε με δημοσιεύματα το τεράστιο έγκλημα που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση ΦΟΡΜΟΛΗΣ. Βλέπε σχετικά εδώ.
Μήνυμα του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου για τις διώξεις του 7/2/20 και 13/03/20.


Η πολυεθνική ζητάει 27 χρόνια φυλακής γιατί ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει. Μια αναδρομή σε όλες τις διώξεις του. Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται. Έργα και ημέρες πολυεθνικών και συνενόχων. Όχι άλλο καρκίνο στη ζωή μας.

1 σχόλιο:

BLam είπε...

Ο καπιταλισμός μας θέλει νεκρούς, αφού πρώτα μας έχει αρμέξει.!!!!Γι' αυτό όχι μόνοι μας. Οργάνωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ.