Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΓΣΕΕ : ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ !!! [ video ]

Στο επίκεντρο μπαίνουν οι πρωτοβουλίες ενημέρωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων, για να γίνει η απεργιακή μάχη στις 18 Φλεβάρη, δική τους υπόθεση, απέναντι στην απατηλή κυβερνητική προπαγάνδα. Απέναντι όμως και στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που με μια ανακοίνωση - μνημείο απεργοσπασίας, βγαλμένη από τα γραφεία του υπουργείου Εργασίας, έσπευσε να βγει «λαγός» και στον αντιασφαλιστικό σχεδιασμό κυβέρνησης - κεφαλαίου μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα.
Από τη νέα άθλια παρέμβαση της διορισμένης ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ μπορούν να βγουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους εργαζόμενους.
Για μια ακόμα φορά και με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο, επιβεβαιώνεται ο ρόλος τους ως δεκανίκι της αντεργατικής επίθεσης του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του. Στην πιο κρίσιμη ώρα της μάχης για το Ασφαλιστικό, την ώρα που δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις παλεύουν για την επιτυχία της απεργίας, για να απαντήσουν στο προπαγανδιστικό μπαράζ της κυβέρνησης και άλλων επιτελείων, για να βγει μπροστά η απαίτηση για άμεση απόσυρση του νόμου Κατρούγκαλου - Βρούτση και η πάλη για δημόσια, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ ανακοινώνει ότι το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι... «πολύ κακό για το τίποτα»!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον ότι φέρνει και «ελαφρές βελτιώσεις» σε όσα ισχύουν σήμερα, παραπονιούνται ότι... «δεν προωθεί ουσιαστικά την κοινωνικοασφαλιστική μεταρρύθμιση», ενώ απέναντι στη μάχη της απεργίας αντιτάσσουν... τον «εξαντλητικό, σοβαρό και υπεύθυνο διάλογο» για το πώς θα προχωρήσει η νέα σφαγή!
Η τόσο απροκάλυπτη στήριξή τους στον αντιασφαλιστικό σχεδιασμό κυβέρνησης - κεφαλαίου επιβεβαιώνει ότι έχουν πάρει ανταλλάγματα στην προσπάθεια που κάνουν να επιβάλουν με τη βία και την καταστολή τις νοθείες τους και την απροκάλυπτη παρέμβαση της εργοδοσίας στα συνδικάτα. Δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα... Οχι βέβαια ότι τους είχαν μείνει και πολλά για να κρατήσουν!
Όλοι στην 24ωρη απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στις 18 Φλεβάρη, για την επιτυχία της οποίας ρίχνουν από σήμερα όλες τους τις δυνάμεις Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα σε όλη τη χώρα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση του  Παναγόπουλου, στην ενημερωτική εκπομπή ''Αταίριαστοι''

πηγαίνοντας προς τα πίσω στη ζωντανή ροή του προγράμματος του ΣΚΑΪ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: