Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ'Ι'Ο !!!

Ο Ρόμπιν Σάτοκ, ο επικεφαλής του τμήματος Λοιμώξεων του Βλεννογόνου και Ανοσίας στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου Imperial, δήλωσε ότι βρίσκεται τώρα στο στάδιο να ξεκινήσει τις δοκιμές του εμβολίου σε ζώα, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε ανθρώπους οι δοκιμές αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι, αν εξασφαλιστούν επαρκείς πόροι.Το εμβόλιο πάντως θα έρθει πολύ αργά για να αντιμετωπιστεί το σημερινό ξέσπασμα του κορονοϊού, αλλά θα είναι πολύτιμο σε περίπτωση νέου ξεσπάσματος, μετέδωσε ο Sky News. Στην Τουρκία όμως, φαίνεται, πώς εκτός απροόπτου να ανακάλυψαν το αντίδοτο στον κορωνοϊό. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ερωτώμενος αν ο ίδιος λαμβάνει μέτρα στο πλαίσιο της έξαρσης του ιού, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε ότι προσπαθεί να ξεκουράζεται επαρκώς, ενώ αποκάλυψε το ''μυστικό'' του για ευεξία που τον προστατεύει και από τον κορωνοϊό, και αυτό δεν είναι άλλο από το πετιμέζι με μούρα.
Ο Τούρκος πρόεδρος αρχικά αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται από την Τουρκία για τον επαναπατρισμό των Τούρκων που βρίσκονται στην Κίνα.Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι κάνει ο ίδιος για την αντιμετώπιση του ιού, ο Ερντογάν αποκάλυψε μια καθημερινή συνήθεια που θεωρεί πως θωρακίζει τον οργανισμό του. Όπως ανέφερε, κάθε πρωί καταναλώνει πετιμέζι από μούρα.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μετά τη δήλωση του.....''το συγκεκριμένο πετιμέζι έχει γίνει ανάρπαστο στη γειτονική χώρα''.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: