Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ Μ.Κ.Ο. !!! [ video ]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναφέρθηκε στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, της ελληνικής ακτοφυλακής που δικαίωσαν απόλυτα τον ιδρυτικό τους στόχο.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Επί ένα αιώνα στάθηκαν οι φύλακες των θαλασσών μας. Αρωγοί των νησιωτών μας, πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στη θάλασσα. Πρώτοι σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης αλλά και προστάτες του θαλασσίου περιβάλλοντος και του φυσικού του κάλους».

«Σε αυτή την αποστολή οι λιμενικοί μας απαντούν με τη δράση τους, σε όσους, ευτυχώς ήταν λίγοι, που τους στοχοποίησαν στο παρελθόν».
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι μετά τις εκλογές η πολιτική για το μεταναστευτικό άλλαξε, σημειώνοντας πως: «τα θαλάσσια σύνορα μας φυλάσσονται και όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα επιστρέφουν άμεσα στις χώρες προέλευσης. Οι πιο πολλές ΜΚΟ κάνουν σπουδαίο έργο. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν κάποιες που δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους και αυτό δεν θα το ανεχθούμε άλλο» σημείωσε.
Σκοπεύει λοιπόν να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους μετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο. Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι….Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....

Make A Difference: Home

Από μικρή στα βάσανα. Πρέπει να μπει στα διαπλεκόμενα της αγίας οικογένειας !!! Να μάθει να βγάζει το παντεσπάνι σε βάρος άλλων !!!
Από ΜΚΟ σε off shore, το πάει σταδιακά.... Τελικά οι ΜΚΟ είναι καλές ή κακές φίλοι της ΝΔ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: