Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΦΗΤΙ....ΚΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης μέχρι σήμερα, τόνισε:
«Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πληρώνουν, πλέον, μικρότερο ΕΝΦΙΑ και λιγότερους φόρους και εισφορές!!! Ήδη, προχωρούν πολλές στρατηγικές επενδύσεις, πολλά έργα ΣΔΙΤ και 180 επιχειρηματικά σχέδια, ενταγμένα στον αναπτυξιακό νόμο!!! Σύνολο, 4,04 δισ!!! Όλα αυτά έφεραν ξανά στη χώρα τη διεθνή εμπιστοσύνη!!! κάτι που δεν ήταν καθόλου δεδομένο: Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο. Και η οικονομία της συνεχώς αναβαθμίζεται!!! Το στοιχείο αυτό είναι καθοριστικό για την παρούσα συγκυρία, αλλά και για το μέλλον!!! Γιατί η διεθνής αξιοπιστία της οικονομίας μας είναι η προϋπόθεση για τη διεκδίκηση μικρότερων πλεονασμάτων και, συνεπώς, για την άσκηση δίκαιης και αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής!!! Αλλά και το θεμέλιο για την ανάπτυξη, όλα τα επόμενα χρόνια!!!» .
Επίσης αναφερόμενος στις επιλογές της κυβέρνησης στον κοινωνικό τομέα είπε: «Στο ίδιο διάστημα, σελίδα γύρισε και η κοινωνία, με το βλέμμα στραμμένο στους πιο αδύναμους!!! Ο κοινωνικός προϋπολογισμός σταθεροποιήθηκε στα 3,5 δισ, προσθέτοντας και νέες, στοχευμένες παροχές, όπως το επίδομα γέννησης!!!
Κι αυτό διατηρώντας ακέραια απέναντι στην προεκλογική προπαγάνδα την οποία ακούγαμε, όλα τα μόνιμα κοινωνικά επιδόματα!!! Ενώ ο βασικός φορολογικός συντελεστής υποχώρησε από το 22% στο 9%!!!».
«Παρά τα προεκλογικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, το αφορολόγητο όριο παρέμεινε, προσαυξημένο, μάλιστα, κατά 1.000 για κάθε παιδί. Ενώ η καινούργια ρύθμιση των “120 δόσεων” ανακούφισε εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες» πρόσθεσε!!! Ο άνθρωπος είναι φυσικό ταλέντο στην ψευτιά. Πιάνεις τον εαυτό σου να τον θαυμάζει την ίδια στιγμή που καρπαζώνει ανελέητα τη λογική και τη μνήμη σου. Κρατήστε λογαριασμό για τα πολύ χοντρά:
Ψέμα ένα: «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους ηλικιωμένους». Στους οποίους έκοψαν 22 φορές τις συντάξεις και τελευταία τη δέκατη τρίτη. Ταπείνωσαν, εξευτέλισαν, τσάκισαν. Με κοροϊδεύεις, και ξέρω από μένα τι γυρεύεις.
Ψέμα δύο: «Ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας χτίζεται ήδη, καθώς, σε μόλις πέντε εβδομάδες, έγιναν όσα δεν γίνονταν επί δεκαετίες». Το λέει ο άνθρωπος που μίσησε το ΕΣΥ, που πάγωσε χιλιάδες δρομολογημένες από τους προηγούμενους προσλήψεις. Και που ετοιμαζόταν προ κορωνοϊού να χώσει στα φιλέτα της δημόσιας Υγείας την ιδιωτική πρωτοβουλία. Μάλιστα κύριε, μάλιστα κύριε.
Ψέμα τρία: «Νέα μορφή παίρνει και το σύνολο του δημόσιου τομέα: Οι υπηρεσίες του ψηφιοποιούνται και απλώνονται για να εξυπηρετούν πιο εύκολα και πιο σύντομα τον πολίτη». Έκανε τη δουλειά η προηγούμενη κυβέρνηση και την οικειοποιείται αυτός. Κλεμμένες αγάπες, κλεμμένα φιλιά.
Ψέμα τέσσερα: «Όταν περάσει η κρίση... θα ανησυχούμε αν το παλικάρι στο μηχανάκι δεν φοράει το κράνος του. Και θα λέμε καλημέρα στις γυναίκες και στους άντρες που θα αδειάζουν τους κάδους της γειτονιάς μας». Στέλλα, φύγε, κρατάω μαχαίρι.
Ψέμα πέντε: «Όταν το κράτος δεν γίνεται λάφυρο της εξουσίας, τότε μετατρέπεται σε αληθινή ‘Πολιτεία’. Που αναθέτει την ευθύνη των κρίσιμων τομέων στους πιο άξιους». Και η βρόχα έπιπτε straight through.
Ψέμα έξι: «Η κυβέρνηση διαθέτει περισσότερα από 14 δισ. για να στηριχθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις». Ενώ είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη. Ανάποδα μετράς, κι όλα τα δίκια, μάτια μου, για σένα τα κρατάς.
Ψέμα επτά: «Θα μοιραστούμε τα βάρη της κρίσης με τρόπο δίκαιο, όπως το κάνουμε μέχρι σήμερα. Για να έχουν όλοι μετά μέρισμα από την αναπτυξιακή έκρηξη που θα ακολουθήσει». Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας σε remake.
Και δυο αλήθειες:
Πρώτη: «Το μεγαλύτερο κέρδος μας, ωστόσο, από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση έχει όνομα. Και λέγεται εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη προς το κράτος. Προς την κυβέρνηση». Προς τον ίδιο εννοεί. Ο δολοφόνος φορούσε Πράντα.
Δεύτερη: Και όχι «αλόγιστα αιτήματα και άσκοπη σπατάλη». Ώι-ώι, μάνα μου!
ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ !!! [ video ]                            Είπατε ψέματα στον λαό για τη Μακεδονία.
Είπατε ψέματα στους εργαζόμενους για τον κατώτατο μισθό.
Είπατε ψέματα στους επαγγελματίες για τις εισφορές.
Είπατε ψέματα στους αγρότες για τις επιδοτήσεις.
Είπατε ψέματα στους έμπορους για την ανάπτυξη.
Είπατε ψέματα στους συνταξιούχους για τις αυξήσεις.
Είπατε ψέματα στους πολίτες για το προσφυγικό.
Είπατε ψέματα στους καλλιτέχνες για τα δικαιώματα τους.
Είπατε ψέματα στους φοιτητές για τις σχολές τους.
Είπατε ψέματα στον κόσμο για την εγκληματικότητα.
Είστε κλέφτες ψήφων και ονείρων μετά τον Ιούλιο του 2019!

Δεν υπάρχουν σχόλια: