Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΣΒΟΣ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΣΒΟΥ - ΧΙΟΥ. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ !!! [ video ]

Το Δελτίο Ειδήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Ματατζής Μπαλούρδος. Ενημερώνει τους ακροατές της Ελλάδας για τα νέα της ημέρας. Ακολουθεί και το δελτίο καιρού.

Άνδρες των ΜΑΤ σπάνε αυτοκίνητα ντόπιων στη Μυτιλήνη χωρίς λόγο. Κάποιοι από τους άνδρες των ΜΑΤ είδαν μπροστά τους αυτοκίνητα πολιτών, τα οποία ήταν παρκαρισμένα στο πλάι του δρόμου, και χωρίς λόγο αποφάσισαν να τα σπάσουν! «Μπράβο, σπάστε τα αυτοκίνητα», ακούστηκε ειρωνικά από ντόπιους.

Από εκεί και πέρα, η κυβέρνηση με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως θα αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από τη Λέσβο και τη Χίο προκειμένου να αποκλιμακώσει την κατάσταση που επικρατεί.

                                                                                       Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ                                                 Οργή επικρατεί στο Μαξίμου για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος απεικονίζεται σε βίντεο να χρησιμοποιεί....''χυδαία χειρονομία'', αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Περιφερειάρχης - εμφανώς οργισμένος - χρησιμοποιεί....''ασεβείς χαρακτηρισμούς'', ενώ κάνει λόγο για ''στρατό κατοχής και δυνάμεις του Ερντογάν''.«Να… κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (…) Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...» φέρεται να προσθέτει ο Κ. Μουτζούρης, λίγο πριν ολοκληρώσει την τηλεφωνική επικοινωνία.

Ξέσπασαν οι αστυνομικοί κατά της ηγεσίας για την «επιδρομή» στα νησιά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανακοίνωση της καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων στα νησιά, Χίο και Λέσβο.
Όπως καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, «οι «φωτεινοί παντογνώστες», που ήταν επιφορτισμένοι για την λήψη διοικητικής μέριμνας, εν όψει της ογκώδους μετακίνησης αστυνομικών δυνάμεων από την Αττική στην Χίο και στη Λέσβο, έλαμψαν δια της απουσίας τους».
Police Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: