Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟ'Ι'Ο....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ !!! [ video ]

Εκτός από τις επιστολές του Ιησού, τις κηραλοιφές και φυσικά το πατριδεμπόριο που είναι διαχρονικά επικερδές και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Βελόπουλος διέβλεψε και μια νέα ευκαιρία για παραδάκι σε βάρος αφελών. Η ευκαιρία αυτή δεν είναι άλλη από τον κορονοϊό, τον οποίο επικαλείται ο Βελόπουλος για να πουλήσει την κρέμα “Βυζαντινόν”, ισχυριζόμενος, στα όρια της παραπλανητικής διαφήμισης πως «Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτηριακό για κορνοϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίζεται “Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτε” κι ότι με την τακτική επάλειψη “κάνετε 17 χειραψίες”, τις οποίες μέτρησε μία προς μία”. Είναι σαφές ότι Βελόπουλος ποντάρει στον πανικό που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα μεταξύ των ευπαθών ομάδων, σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού, προκειμένου να προωθήσει ένα ακόμα από τα....“θαυματουργά” προϊόντα του. Μετά από αυτό, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αλλά ο Βελόπουλος, αυτός ήταν πάντα. Ένα τύπος που ήξερε να βγάζει λεφτά πουλώντας κηραλοιφές και παράλληλα να φτιάξει κόμμα, αλιεύοντας κοινό από τους πρώην Χρυσαυγίτες.
Το ερώτημα είναι τι κάνει το επίσημο Ελληνικό Κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες. Δεν κάνει τίποτα και απλά αφήνει τον κάθε Βελόπουλο να κοροϊδεύει τον κόσμο.
Το ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε....''παγώνει τις έρευνές του'' και αμερικανοί επιδημιολόγοι....''σκίζουν τα πτυχία τους'' ενώ παράλληλα....''λούζονται με κηραλοιφή'' Βυζαντινόν. Δεν αναμένουμε ούτε να τον ελέγξει, ούτε να τον αποτρέψει κανείς, σε ένα κράτος όπου ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας ενημέρωσης, ο ΕΟΔΥ, αλλά και η εκκλησία, επανειλημμένα διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Θεία Κοινωνία για τους πιστούς. 
Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: