Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΟΣΕ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ !!! [ video ]

Αιφνιδιαστικά και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά στην υλοποίηση της πολιτικής της επιλογής, για επιφανειακή διέλευση του τρένου από το Ρίο έως την Κανελλοπούλου, ενεργοποιώντας την εργολαβία που είχε ακυρωθεί.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΟΣΕ, κατόπιν εντολής της κυβέρνησης «Από 13.04.2020 αποδίδεται στον ανάδοχο της Σ716/ΕΡΓΟΣΕ το τμήμα Ρίο – Κανελλοπούλου για την εκτέλεση εργασιών».

Σταματάνε τον προαστιακό και την εξυπηρέτηση των στάσεων Ρίο, Καστελλόκαμπος, Μποζαϊτικα.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε ενέργεια υλοποίησης αυτού του σχεδιασμού και να υιοθετήσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για υπόγεια διέλευση του τρένου από Ρίο έως Αγ. Ανδρέα και στην επιφάνειά του να δημιουργηθεί γραμμικό πάρκο.
Κάνει λάθος η κυβέρνηση αν πιστεύει, ότι θα υλοποιήσει τις αντιλαϊκές της αποφάσεις.
Η υπόγεια διέλευση του τρένου είναι ζωτικής σημασίας για την ποιότητα ζωής της πόλης μας και για την προστασία του περιβάλλοντος.
Δεν θα δεχθούμε να καταγραφούμε ως η μοναδική πόλη όπου το τρένο θα περάσει επιφανειακά, μιας και από όπου αλλού έχει περάσει, σωστά, πέρασε υπόγεια ή έγινε παράκαμψη.
Η Δημοτική Αρχή θα ενημερώσει τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και θα συγκαλέσει κατεπείγουσα σύσκεψη με τους φορείς της πόλης.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΑΠΟ ΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: