Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ : ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ !!! [ video ]

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για όλους εμάς τους φανατικούς οπαδούς του Νίκου «Nick Hard» Χαρδαλιά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη καθημερινότητά μας τις τελευταίες βδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας θα επανέλθει τις επόμενες μέρες, δίνοντας πίσω στη ζωή μας το νόημα που είχε χάσει.
Εδώ φαίνεται καλύτερα.... Πιο συγκεκριμένα, το επιχειρησιακό briefing για τον κορωνοϊό θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι. Σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να παραμείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα, στα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον Ν. Χαρδαλιά, και μόνο. Η φάση προς το παρόν δεν θα έχει Τσιόδρα.
Στην παραπάνω φωτό βλέπουμε τον υπουργό πολιτικής προστασίας εν μέσω πανδημίας σε νυχτερινό κέντρο ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκες....''αλλά με αξεσουάρ την παναγία τη μεγαλόχαρη'' να βάλει το χέρι της. Ζώ δηλαδή στη χώρα που ο υπουργός πολιτικής προστασίας πηγαίνει στον Τάκη Ζαχαράτο να τον δει να υποδύεται τον εαυτό του, δεν φοράει μάσκα....''και έχει φέρει από το σπίτι εικονίτσα της παναγίας'' να βάλει δίπλα στο ουίσκι.
Και μετά μου λέτε ότι δεν ζούμε από τύχη.....
Μετά τα λουκέτα στα νυχτερινά κλαμπ και τις παραλίες, τα πρόστιμα σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που έβαλε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, του χτύπησε την πόρτα η φίεστα ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν τολμάει ούτε το όνομά της προφέρει.
Συμπάσχουμε Νίκο. Κάνε πως δεν το βλέπεις.
Δείτε και το βιντεάκι, όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τονωθεί και η λαϊκή έμπνευση τώρα που θα λείπουν τα πανηγύρια: Και η Παναγία να βάλει το χέρι της....

Δεν υπάρχουν σχόλια: