Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ !!! [ video ]

Ο Τασούλας ισχυρίζεται ότι τον δέσμευε ο κανονισμός της Βουλής. Μια απόφαση που λαμβάνεται μερικές μόλις ημέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης  του δικαστηρίου για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ. Μπορούσε να περιμένει ΜΕΤΑ την απόφαση της δίκης για τους εγκληματίες της Χ.Α. Επίσης μιλάμε για το κόμμα που αλλάζει νύχτα όποιο νόμο δεν του αρέσει. Τώρα δεν ήθελε να αλλάξει τον κανονισμό....
Η απόφαση του προέδρου της Βουλής να διορίσει, ως μετακλητή υπάλληλο της Βουλής, την πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μάλιστα υπόδικης, Ελ. Ζαρούλια, προκαλεί την οργή κάθε λαϊκού ανθρώπου, νέου και νέας, κάθε δημοκράτη και πάνω απ' όλα των θυμάτων της ναζιστικής βίας. Κανένας κανονισμός της Βουλής και καμιά διαδικασία δεν πρέπει να γίνει το άλλοθι για τέτοιες απαράδεκτες αποφάσεις, που πρέπει εδώ και τώρα να ανακληθούν, μαζί με την κατάργηση του επίμαχου άρθρου του κανονισμού της Βουλής. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια.

Επίσης λέει ο Τασούλας της ΝΔ ότι αν καταδικαστεί η Ζαρούλια θα την απολύσει. Αυτό θα πάρει όμως καμιά δεκαριά χρόνια.
Άν δεν καταλάβατε η ΝΔ κλείνει το μάτι στους φασίστες. «Μη φοβάστε παιδιά. Εμείς είμαστε εδώ»
Η απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ υπογραμμένη από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Η ΝΔ μάζεψε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στις εκλογές και τώρα επιστρέφει τα χρωστούμενα. Ο μόνος λόγος που το έκαναν αυτό τώρα και με ''ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ''  μάλιστα είναι για να πιέσουν το δικαστήριο και να γλιτώσουν οι φασίστες. Την Τετάρτη όλοι και όλες μπροστά στο Εφετείο, Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Λουκάρεως. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! ΤΣΙΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: