Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!! [ video ]

Μοιάζει απίστευτο αλλά η καταγγελία για....έλλειψη οξυγόνου στο νοσοκομείο του Κιλκίς, είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Εν μέσω καραντίνας κι ενώ η τραγική λίστα θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας ολοένα και μεγαλώνει, νοσοκομεία εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις ακόμα και στο πιο βασικό όπως είναι….το οξυγόνο. Ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Κιλκίς Αχιλλέας Καλεμκερίδης, περιέγραψε τη δραματική κατάσταση στην οποίο βρίσκονται γιατροί και ασθενείς.
«Αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο. Έπρεπε να ήμασταν προετοιμασμένοι και όχι να στήσουμε ένα ολόκληρο τμήμα μέσα σε έξι ώρες χωρίς να υπάρχει κάτι τόσο στοιχειώδες όπως είναι οι φιάλες οξυγόνου» σημείωσε ο Α. Καλεμκερίδης.
Στη συνέχεια επισήμανε ότι ακόμα και σήμερα το κεντρικό σύστημα οξυγόνου στο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονται 56 ασθενείς, δεν λειτουργεί αλλά υποστηρίζεται από φορητές φιάλες.
Τέλος τόνισε τις σοβαρές ελλείψεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπο το νοσοκομείο του Κιλκίς, καθώς και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη μεγάλη διασπορά του κορονοϊού μεταξύ του ιατρικού προσωπικού. «Αυτήν τη στιγμή νοσούν και μάλιστα βαριά, πάνω από 60 άτομα που βρίσκονται σε καραντίνα», είπε ο Α. Καλεμκερίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: