Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ''STANDARD'' : ''PIN UP'' ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!! [ video ]

Αντικείμενο ειρωνικού σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα αποτέλεσε η προσέγγιση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Αυτή η...''ανέμελη'' ενδυματολογική στιγμή του πρωθυπουργού δεν άφησε ασυγκίνητα και τα διεθνή ΜΜΕ. 

Ζηλεύουν ακόμα και οι Times επειδή ο δικός μας είναι πιο ωραίος από τον δικό τους γι αυτό τα λένε αυτά. Έχουν σκάσει από το κακό τους.
Δημοσίευμα της βρετανικής Standard επίσης, μετά τα Λεβεντάντρα - Αστραπόγιαννο - Υπέρκομψο - Τσιτάχ - Έλβις - Μωϋσή - Τι Γκόμενος Είσαι Εσύ - Τσουρεκάκιας - Λουδοβίκος - Ηρακλής - Σιμουλτανέ - Άλεν Ντελόν - Μάρλον Μπράντο - Τσώρτσιλ. Ξεχνάμε κάτι; του αποδίδει, και τον τίτλο του νεότερου....''pin-up της πανδημίας'' !!! Ξεκουμπώνει αργά, διατηρώντας έντονη επαφή με τα μάτια καθώς οι απαλές τρίχες και οι σκληροί μυς στο στήθος αρχίζουν να φαίνονται. ''είμαι έτοιμος'', λέει, βγάζοντας με αυτοπεποίθηση το πουκάμισό του. Ακουμπά πίσω και περιμένει…Όχι δεν είναι η αρχή κάποιου κακογραμμένου μυθιστορήματος αλλά η ''καυτή'' φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού που κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού” ξεκινάει το άρθρο.
Αν διανοηθώ ότι στο Μαξίμου κάνουν φωτοσόπ στις τρίχες του Κυριάκου θα πεθάνωωωωω. Ποσό άλλο ρόμπες;
Προσθέτει μάλιστα ότι ''πραγματικά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και το σφιχτό, μαυρισμένο του κορμό''.
''Δεν υπήρχε ασφαλώς καμία ανάγκη να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω. Ένα φανελάκι ή ένα φαρδύ πουκάμισο θα επέτρεπε στην (τυχερή) νοσοκόμα να ανεβάσει το μανίκι του και να του κάνει το σωτήριο εμβόλιο''
αναφέρει το δημοσίευμα που σχολιάζει μέχρι και αυτό που φοράει στο λαιμό του ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι ''γενικά, δεν είμαστε υπέρ των δερμάτινων κοσμημάτων σε άντρες άνω των 20 ετών αλλά στον Μητσοτάκη ταιριάζει''.
''Μετά είναι η πόζα'', συνεχίζει, ''αυτή είναι η δεύτερη δόση του εμβολίου που κάνει, στην πρώτη, φορούσε ένα κατάλληλο, κοντομάνικο μπλουζάκι. Αυτή τη φορά, ήξερε τι χρειαζόταν: ένα πολύ καυτό στιγμιότυπο από το πολύ καυτό του σώμα''…

Δεν υπάρχουν σχόλια: