Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ : ''ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ'' - ''ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ'' !!! [ video ]

Ο βουλευτής της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος, τι ποιός Κωνσταντίνος ??? Ο Μπογνάνος ντέ, έχει ένα μεγάλο ταλέντο. Ναι, καλά διαβάσετε. Παρότι κάθε φορά υποσχόμαστε πως δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του, εκείνος καταφέρνει κατά έναν περίεργο τρόπο να μας διαψεύδει.
Το νέο του κρεσέντο παραληρήματος σχετίζεται με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.
Μπογνάνος: "Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του." Μη συζητάς, Κωνσταντινε μου, σκέτο ράκος ο Ταγίπ. Μπογνάνος: "Αποκρούσαμε εισβολή." Ε, άει στον διάολο... σοβαρά; Πότε και δεν το πήραμε χαμπάρι, ρε μεγάλε; Παιδιά, είναι πλέον σίγουρο ότι με τόσες μαλακίες που αραδιάζει το καραφλό πιγκάλ, στο τέλος τις πιστεύει κιόλας. Μπογνάνος: "Αν πέσει ο Ερντογάν αυτά τα χρόνια, από τον Μητσοτάκη θα πέσει." Ορίστε, τι σας είπα μόλις; Πάει η αρχιδιά γόνα και το αφαιρεμένο καμαρώνει κι από πάνω.
Μπογνάνος: "Έφαγε μία σφαλιάρα όλο τον Μάρτιο, που δεν μπορεί να την ξεπεράσει." Όνειρο ζεί, μη τον ξυπνάτε μωρέ! Και τα χώνει και μια χαρά στους συριζαίους, με λογική τρίχρονου. Μπογνάνος: "Εξισώνετε τον Τραμπ με τον Κουφοντίνα, έναν δολοφόνο που τον έχετε αγιοποιήσει και δεν ντρέπεστε;" Δηλαδή, ρε Βολταίρε, αν θέλω να λέγομαι δημοκράτης, πρέπει να αγωνιστώ εγώ για να μπορεί να λέει ο καραφλοπαπάρας αυτές τις πίπες ελεύθερα;.....''Ε, γι' αυτό την έχω χεσμένη τέτοια δημοκρατία''. Τώρα όμως που μετά τα....ιερά τέρατα της πολιτικής - και όχι μόνο - Φλωρινιώτη, Ψωμιάδη, Μπογδάνο και τόσους και τόσους άλλους, η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να υποδεχτεί και τον Μένιο Φουρθιώτη; Βρε αλήτες, ήμαρτον! Ακόμη και το τρολλάρισμα έχει τα όριά του! Άκου εκεί πάει για βουλευτής ο Σιχαμένιος! Πάει όντως; Πήρε και την ευλογία και την ευχή τού Τζερώνυμο; Παιδιά, σίγουρα μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο; Για τον "αποκαλυπτικό" με τα υαλουρονικά; Αυτόν που κυνηγάει ως απατεώνα η Τζούλια με τις σαμπάνιες; Αυτόν που έφτιαξε τον Πάρτυ ΕφΕμ για να τον κάνει νούμερο ένα ραδιοφωνικό σταθμό και τώρα ψάχνει να τον πουλήσει; Αυτόν που έβγαλε στις 18 Μαρτίου πέρυσι το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Αποκαλυπτικά" και στις 30 Μαρτίου το τελευταίο της; Αυτόν που με τρεις-τέσσερις ιστοσελίδες-μαϊμού τα πήρε χοντρά από την λίστα Πέτσα; Αυτόν που του έχουν δώσει τρεις μπάτσους να τον φυλάνε και τώρα ζητάει άλλους δύο; Αυτός είναι που θέλει να μπει στην βουλή; Η βουλή το ξερει;
Τέτοια γίδια που είσαστε, θα τον στείλετε στην βουλή σίγουρα. Πρώτη φορά θα είναι που θα κάνετε μαλακία σε εκλογές; Δεν είναι παράξενο λοιπόν που κατεβαίνει ο Φουρθιώτης στην πολιτική. Παράξενο είναι που δεν είναι ήδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Κρατήστε αυτές τις φωτογραφίες όσοι γελάτε σήμερα.
Στο μέλλον η Δεξιά στην Ελλάδα θα είναι ένα υβρίδιο ''κυνικών κουστουμαρισμένων''
και....''γραφικών λαϊκής κατανάλωσης'', που θα επιχειρηματολογούν για το....''αναγκαίο της φτώχειας σου''. Ή για να το πω διαφορετικά....''πρίν κάποια χρόνια και με τον Άδωνη δεν γελάγατε'' ???

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: