Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ....ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!! [ video ]

Φτάσαμε στο αμήν και τα έχουμε δει όλα. Ή σχεδόν όλα. Οπότε υπάρχει ακόμη λαμπρό πεδίο δόξας. Σε κάθε περίπτωση όμως, είδαμε αρκετά για να νιώθουμε χορτάτοι έως και μπουχτισμένοι, ώστε να δικαιούμαστε να αναφωνούμε κάθε τόσο το ξεχασμένο, αλλά πάντα επίκαιρο, «Ελλάς, το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει». Ήγγικεν η ώρα λοιπόν που όλες και όλοι περιμέναμε αγαπητές φίλες και φίλοι. Το ιερό τέρας της δημοσιογραφίας που λέγεται Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε επιτέλους να κατέβει στις εκλογές.
Οι φήμες γύρω από το ζήτημα είχαν ξεκινήσει από λίγες μέρες νωρίτερα, όταν ο Μ. Φουρθιώτης είχε επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με σκοπό να πάρει «τις ευλογίες του και τις συμβουλές του».

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να «σπαζοκεφαλιάζουν» μετά τα υπονοούμενα του παρουσιαστή.

«Έτοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο», έγραψε στην ανάρτηση της φωτογραφίας όπου ποζάρει καθιστός σε ένα γραφείο, ενώ στο φόντο διακρίνεται η ελληνική σημαία και αυτή της Ε.Ε. Στο πλευρό του η Νάνα Παλαιτσάκη, η οποία σύμφωνα με τους σχολιαστές, πιθανόν να αναλάβει υπεύθυνη επικοινωνίας του…

Τεράστια απορία όλων; Αν όλο αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους χιούμορ, τότε ποιο κόμμα εκτός από αυτό της Ν. Δημοκρατίας μετά τα....ιερά τέρατα της πολιτικής - και όχι μόνο - Φλωρινιώτη, Ψωμιάδη, Μπογδάνο και τόσους και τόσους άλλους, θα υποδεχτεί τον Μένιο Φουρθιώτη; Δεν είναι παράξενο λοιπόν που κατεβαίνει ο Φουρθιώτης στην πολιτική. Παράξενο είναι που δεν είναι ήδη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Κρατήστε αυτές τις φωτογραφίες όσοι γελάτε σήμερα. Στο μέλλον η Δεξιά στην Ελλάδα θα είναι ένα υβρίδιο ''κυνικών κουστουμαρισμένων'' και....''γραφικών λαϊκής κατανάλωσης'', που θα επιχειρηματολογούν για το....''αναγκαίο της φτώχειας σου''. Ή για να το πω διαφορετικά....''πρίν κάποια χρόνια και με τον Άδωνη δεν γελάγατε'' ???


Δεν υπάρχουν σχόλια: