Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΑΡΡΕΝΩΝ - ΘΗΛΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! [ video ]

Πρόστιμα για τους μαθητές οι οποίοι μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου δεν θα θα πηγαίνουν στα σπίτια τους, αλλά θα κάθονται στις πλατείες, προανήγγειλε η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. Η υφυπουργός επισήμανε ότι «θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν  τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό». Η ίδια υπογράμμισε ότι μετά το πέρας των μαθημάτων τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επιστρέφουν στο σπίτι τους. «Δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος» σημείωσε με νόημα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του patrinaki.com, έτοιμη να ακυρώσει την απόφαση του πάλαι ποτέ προκατόχου της Λευτέρη Βερυβάκη (από το 1982), που καταργούσε τη σχολική ποδιά φέρεται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως βεβαίως - βεβαίως, στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζει.
Όπως δήλωσε η ίδια, η επαναφορά της σχολικής ποδιάς για τα κορίτσια και του πηλικίου με τη γλαύκα για τα αγόρια, ήταν μέσα στους όρους που έθεσε στον πρωθυπουργό, προκειμένου να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας - όρος που έγινε δεκτός από τον Κ. Μητσοτάκη.
Η Νίκη Κεραμέως μίλησε επίσης για την ακύρωση μιας σειράς «νεωτερισμών» που έγιναν, όπως η κατάργηση της σχολικής αργίας των Τριών Ιεραρχών και του Αη Γιαννιού ή η επιμήκυνση του σχολικού έτους. Πλέον θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν και θρησκευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Δείτε εδώ την αιτιολογική έκθεση Νεωτερισμοί που προκάλεσαν δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων, πράγμα που δεν επιτρέπεται να ανέχεται μία πολιτικός καριέρας. Τέλος, υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της, καταδεικνύουν το «προοδευτικό πρόσημο» που δίνει η κυβέρνηση και ότι κινούνται στην κατεύθυνση της «επιστροφής στην Ελλάδα που ξέραμε»,
όπως έχει άλλωστε αναγγείλει και ο πολιτικός του μέντορας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατηχητικό στα σχολεία, άντε βρε και σε Αρρένων - Θηλέων, παιδονόμους και Παρθεναγωγεία !!!
Ρε ποιοί Ταλιμπάν, ποιός Αγιατολάχ Χομεϊνί ? Το Ιράν της Ευρώπης είναι ΕΔΩ....

Κερατέως βεβαίως - βεβαίως.....

1 σχόλιο:

BLam είπε...

Καλό μεσαίωνα!!!! Αυτό θέλει ο κόσμος με το να τους ψηφίζει. Καταστολή κι αστυνομοκρατία! Μόνο το οργανωμένο λα'ι'κό κίνημα φοβούνται. Γι αυτό δυνατό Κ Κ Ε, όποτε κι αν γίνουν εκλογές!!!