Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΑΝΕΜΕΛΟΣ !!! [ video ]

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν δίστασε να εξασκήσει το χόμπι του για το τένις εν μέσω πανδημίας! Την ώρα που οι αριθμοί των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, την ώρα που είναι νεκροί κάθε μέρα είναι δεκάδες
και η οικονομία καταρρέει, με τις συνέπειες του σκληρού lockdown να είναι τεράστιες.. αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ανέμελος να εξασκήσει το χόμπι του για το τένις!

Αυτό αποκαλύπτει τουλάχιστον η εφημερίδα ''Δημοκρατία'' κι όχι η ''ΕΦ.ΣΥΝ'', στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο. Το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, η φωτογραφία του πρωθυπουργού να παίζει τένις, όπως αποτυπώθηκε από τον φακό της ''Δημοκρατίας'', δεν δείχνει μια παράνομη πράξη. Δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης. Την ώρα που όλη η Ελλάδα καιγόταν στον κόβιντ με 819 διασωληνωμένους και με ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων, ο ''ΑΝΕΜΕΛΟΣ'' πήγε για τένις. Προσέξτε: Διασωληνωμένους, όχι σε ΜΕΘ. Έχουν φτάσει να τους διασωληνώνουν και στα ασανσέρ. Το οποίο σημαίνει, για να το πούμε απλά αυξάνει τις πιθανότητες κατά 50% οι άνθρωποι να πεθάνουν.

Μα τι είναι αυτά που λέτε όμως, ο ίδιος ο Κούλης το είπε, ''δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ''. Το άκουσε που το κουβεντιάζανε κάτι γιατροί στο κυλικείο στο τένις κλαμπ που έπινε ανέμελα τον καφέ του....

Δεν υπάρχουν σχόλια: