Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ''ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ'' ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ''ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ'' !!! [ video ]

Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Δημοκρατία" και τη διαρροη εγγράφων των πρακτικών της επιτροπής λοιμωξιολόγων και τις πιέσεις για δημοσιοποίηση των πρακτικών αυτών, που αποδεικνύουν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και την επιβολή κυβερνητικών αποφάσεων στην επιτροπή, θεσπίστηκε με τροπολογία Κικίλια το δικαστικό....''ακαταδίωκτο''
των μελών της επιστημονικής Επιτροπή και στελεχών που διαχειρίστηκαν την φονική πανδημία στη χώρα. Με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε λοιπόν από την ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Υγείας στην οποία περιελήφθη και η διάταξη για το ''ακαταδίωκτο'' των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, καθώς και της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
Με βάση τη στάση που δήλωσαν ότι θα τηρήσουν τα κόμματα, στη συζήτηση που προηγήθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε συνολικά από την ψηφοφορία.
Το Κίνημα Αλλαγής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία, διότι δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημά του να μην υπάρχει πανσπερμία διατάξεων στις τροπολογίες, γιατί δεν εκφράζεται η αυθεντική βούληση των βουλευτών. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Η Ελληνική Λύση είχε δηλώσει ότι καταψηφίζει το ακαταδίωκτο ενώ καταψήφισε και το ΜέΡΑ25. Η διάταξη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, ορίζει ότι «τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Σοβαρά τώρα;
Ασυλία στην Εθνική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων;
Διαβάζουμε:
«Τα μέλη (της Επιτροπής) δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους...».

Δείτε κάτι θρασύδειλα ανθρωπάκια που λαμβάνουν εδώ και πάνω από ένα χρόνο αποφάσεις για τις ζωές μας.
Ας είμαστε ειλικρινείς: Για να νοιώσουν την ανάγκη να ζητήσουν να ψηφιστεί κάτι τέτοιο (Τροπολογία υπουργείου Υγείας) σημαίνει ότι έχουν πάρει αποφάσεις λάθος, καρά-κατα-λάθος, μην πω εγκληματικές και τρέμουν τις συνέπειες του Νόμου.

Και τώρα εσείς περιμένετε μετά από αυτό ο ελληνικός λαός να συνεχίσει να πειθαρχεί στις αποφάσεις που λαμβάνονται από αυτά τα πουλερικά;
Ο λαός στις δημοκρατίες κύριοι πειθαρχεί μόνο σε εκείνους που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Τι έχουμε; Χούντα;

Μέχρι εχθές δεν καταλόγισα ποτέ σε κανέναν ευθύνες. Τώρα όμως έχω, έχουμε όλοι μπροστά μας, ομολογία ενοχής.
Χώρα στην οποία κατοχυρώνεται και νομοθετικά το ακαταδίωκτο για υπουργούς, τραπεζίτες και επιστήμονες σε καιρό πανδημίας, είναι παραδομένη στην ανομία και στη διαφθορά. Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μπανανία όλων των εποχών. Με....διαφθορά.

Γιατί αυτό το «άρθρο 4» εγώ το διαβάζω ομολογία ενοχής.
Εάν δεν αισθάνονται ένοχοι γιατί ζήτησαν να ψηφιστεί κάτι τέτοιο;
Ο Τσιόδρας για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι ένα τσιράκι της ΝΔ, όπως έχει ξαναυπάρξει τσιράκι, επί Αβραμόπουλου. Φαίνεται όμως εκ των πραγμάτων ότι και το λοιπό διορισμένο παρεάκι των λοιμωξιολόγων έχουν πεί και έχουν κάνει όργια, και έχει πει ψέματα....ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: