Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ !!! [ video ]

Σχεδόν ένα μήνα πριν καεί το παρθένο δάσος του Ερημίτη στην Κέρκυρα, όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνης Γεωργιάδης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως... μόνο πλούσιοι θέλουν να έχουν παρθένα δάση αντί για επενδύσεις. «Το ότι κάποιοι άνθρωποι βαθύπλουτοι, θα προτιμούσαν το ελληνικό δημόσιο να μην αξιοποιήσει τη γη του και να εξακολουθήσουν να έχουνε παρθένο το δάσος μπροστά τους, είναι μια κατανοητή εκ μέρους τους επιθυμία.

Το γιατί οι κάτοικοι της Κέρκυρας, πρέπει να συμπλεύσουν με αυτή την επιθυμία, μου είναι παντελώς ακατανόητο. Διότι το συμφέρον του δήμου της Βόρειας Κέρκυρας, είναι να γίνει μία επένδυση η οποία θα δίνει σε δημοτικά τέλη ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο κάθε δημότης έχει μεγαλύτερο συμφέρον να παραμείνει αυτό το πράγμα εκεί όπως είναι, ένα παρθένο, ωραίο, πανέμορφο δάσος αναμφίβολα, αλλά δεν έχει συμφέρον να παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ ο Δήμος του,

να βρουν τα παιδιά τους δουλειά, να πουλούν οι τοπικοί κτηνοτρόφοι και οι τοπικοί αγρότες τα προϊόντα τους»,

 δήλωνε στις 13/07/2020, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ναι, καλά ακούσατε, ο υπουργός ''Υπανάπτυξης'' χαρακτήρισε το παρθένο δάσος του Ερημίτη ως... «να παραμείνει αυτό το πράγμα εκεί όπως είναι».

Χθές έγινε στάχτη η Βόρεια Εύβοια. Κατά ένα σατανικό τρόπο η στάχτη αγκάλιασε όλη εκείνη την περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο σχεδιασμών ενεργειακών μονοπωλίων…  Κατά ένα σατανικό τρόπο στο επίκεντρο της καταστροφής βρέθηκαν περιοχές για τις οποίες η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας είχε εκδώσει πριν ένα μήνα, στις 6/7, αποφάσεις για άδειες κατασκευής αιολικών πάρκων, τις οποίες αποφάσεις  είχαν απορρίψει με ψήφισμα οι δήμοι των περιοχών, μόλις 15 ημέρες πριν, στις 22/7…

 Σήμερα η Αττική έχει υποστεί ένα ακόμα έγκλημα. Κατά έναν σατανικό τρόπο η στάχτη αγκάλιασε όλη εκείνη την περιοχή που καταγραφόταν σαν ''μαγνήτης για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή Βαρυμπόμπης – Κρυονερίου λειτουργούν τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι''…  Σημαίνουν αυτά  κάτι; Οχι απαραίτητα. Αλλά είναι τα γεγονότα. Και τα γεγονότα, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων,  δεν λογοκρίνονται.

Τυχαίο??? Δεν νομίζω. Αντιθέτως....Εντελώς επίκαιρο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: