Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗΣ : ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΙ Η ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ@@@ ΣΟΥ !!! [ video ]

Ο Χρυσοχοΐδης ήταν ''με τη μάνικα στο χέρι''. Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δεν γνώριζε τι συμβαίνει στην Εύβοια γιατί ήταν στην Αττική. Ο Χαρδαλιάς έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του. Το Μαξίμου υποστήριζε ότι έχουμε 74 εναέρια μέσα (ενώ πετούσαν τα 20). Ένα επιτελικό τσίρκο που κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση. Με νέα δήλωσή του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντά στην κριτική ότι "παραμένει εξαφανισμένος", δηλώνοντας "και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών".
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε στις κατηγορίες, ότι «όλο αυτό το διάστημα παραμένει εξαφανισμένος», δηλώνοντας «και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».
Ο ίδιος φαίνεται πως έχει χάσει την ψυχραιμία του αν κρίνει κανείς από την πρωτοφανή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του:

«Την κρίσιμη νύχτα στην Αρχαία Ολυμπία με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών»......

Συμπτώματα διπολικής διαταραχής

Τα κύρια συμπτώματα του ατόμου είναι η έντονη ενεργητικότητα, η υπερβολικά καλή ή κακή διάθεση, η υπερδιέγερση, η έντονη αυτοπεποίθηση, η μειωμένη αίσθηση κινδύνου, η μεγαλομανία, οι χαλαροί ηθικοί φραγμοί και η έλλειψη μέτρου.

Πολύ συχνό σύμπτωμα είναι και η διαταραχή ύπνου, η οποία εκδηλώνεται με αϋπνία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της μανίας. Η υπομανία έχει τα ίδια χαρακτηριστικά μεν, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Η υπομανία δεν φαίνεται να παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργικότητα του ασθενούς και....''την ποιότητα των επαγγελματικών και προσωπικών του σχέσεων''.....

Αυτός πια δεν είναι ένας απλός υπουργός, αλλά υπερήρωας - θα λέγαμε ο Σούπερμαν, αλλά αυτόν τον έχει κατοχυρώσει ο Χατζηδάκης.
Και του σαλονιού και του λιμανιού ο υπουργός. Νέος Τσακ Νόρις.

Η δήλωση του Χρυσοχοίδη, ότι ήταν στις φωτιές "με τη μάνικα στο χέρι"..., δεν είναι απλώς απόδειξη για το ποιοι κυβερνούν και για το πως κυβερνούν. Είναι η απόδειξη για το πόσο χεσμένους μας έχουν. Και - κυρίως - ότι έχουμε μπει στη νέα φάση. ''Δεν το κρύβουν κιόλας''....

Ο κυρ-Μιχάλης φοράει κοντομάνικα, έχει και μια μάνικα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: